INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Arbitri români la meciul Şahtior - Malmo » Pe cine a trimis UEFA la meciul lui Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 13:18

UEFA a anunţat a anunţat azi că Ovidiu Haţegan va fi la centru în meciul de marţi, dintre Şahtior şi Malmo.

Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Brigada va fi completată de Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu, care vor fi arbitri adiţionali.

Meciul Şahtior - Malmo va avea loc marţi, de la ora 21:45, iar echipa lui Mircea Lucescu are nevoie de victorie pentru a mai spera la ocuparea locului trei în grupă, care asigură prezenţa în Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
malmo
malmo  •  02 Noiembrie 2015, 00:12

De ce nu stiu, dar m-am bucurat ca un copil c-am avut prilejul sa schimb citeva vorbe cu nea Mircea chiar la prima ora a diminetii in cadrul hotelului in care au fost cazati... Cel mai hazliu, nostim si plăcut a fost Victor, masorul lui Sahtior si al echipei nationale.... Momentele petrecute impreuna cu el au devenit de neuitat. Un om spiritual, distractiv si mai ales de cuvint (calitate ptr care am toata stima)... Le urez succes lui nea Mircea & Victor cu Sahtior!

malmo
malmo  •  02 Noiembrie 2015, 00:10

Valoarea Sahtiorului lui nea Mircea se va vedea marti... cu MFF La prima vedere succesul pare asigurat, insa... (ca un sfat) sa nu uite cei de la Sahtior ca Malmö FF e precum o echipa engleza, joaca mai bine, cu mai multa dezinvoltura afara decit acasa. Sambata au incheiat campionatul cu o infringere premeditata acasa, jucatorii de baza fiind evident menajati ptr returul cu Sahtior. Constienti ca lupta ptr titlu era de mai multe etape pierduta au decis (declarat pe fata), ca nu vor ca vreo una din rivalele AIK sau IFK Göteborg pretendente cu sanse mari sa cistige titlul. Asa ca IFK Nörköping a cistigat titlul pe terenul lui MFF cu 2-0. De metionat ca Rosenberg, capitanul echipei, un fel de Zlatan ptr echipa lui, a "reusit" inca din min '5 sa obtina cartonas rosu deci sa fie eliminat. La sfirsit foarte linistit si parca satisfacut de reusita cistigarii titlului de echipa adversa declara jovial ca-i pare rau, ca asa se intimpla in fotbal dar spera ca la anul echipa lor, MFF sa revina din nou pe podium. Razboiul psihologic e determinant. Cei de la MFF din acest punct de vedere sunt destul de bine pregatiti. Intrebarea e daca la acest capitol Sahtiorul lui nea Mircea si-a insusit "lectia" de la Malmö. Uneori ardoarea motivata si ambitia face mari minuni (dupa cum bine s-a vazut) valoarea fiind umbrita de vointa. Parerea mea este ca Sahtiorul a pierdut psihologic meciul tur de la Malmö... Sa vedem ce va fi in retur!... Le urez succes lui nea Mircea

ortega
ortega  •  01 Noiembrie 2015, 18:07
Postat de whiteredarad pe 01 Noiembrie 2015, 16:46

@ortega te crezi "dastept", dar la meciul despre care vorbesti observatorul i-a dat nota mare. Nici vorba de " a facut praf meciul", chiar daca Arsenal s-a plans. Eliminarea a fost corecta, iar la goluri s-a considerat ca nu a fost offside. Ca dovada primeste in continuare meciuri in CL spre disperarea unor conationali. Omul poate gresi,dar nu este corupt, nici in meciurile de afara, nici in campionat. Asta ,la romani ,nu le place.

PS ... Observator la meciul de la Zagreb o fi fost vreun alt *** originar din Arad ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează