INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRI

Arbitrii români de la Dinamo Zagreb - Arsenal 2-1 au primit note mari: Haţegan 8,4! Gheorghe 8,5!

Haţegan îi arată cartonaşul roşu lui Giroud, decizie considerată corectă de UEFA // Foto: Reuters
Haţegan îi arată cartonaşul roşu lui Giroud, decizie considerată corectă de UEFA // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2015 00:00

Fostul mare arbitru rus Nikolai Levnikov i-a acordat "foarte bine" "centralului", mergînd pe mîna lui la eliminarea lui Giroud, iar asistentul a luat chiar "excelent" pentru două goluri înscrise după faze la limita ofsaidului.

Arbitrajul românesc mai primeşte şi veşti bune. Brigada care l-a avut în frunte pe Haţegan şi care săptămîna trecută a oficiat la Dinamo Zagreb - Arsenal, 2-1, a trecut cu brio un test important. A primit credit total din partea observatorului, deşi Ovidiu Haţegan a fost acuzat violent de englezi, inclusiv de Wenger, că a viciat rezultatul fiindcă l-ar fi eliminat eronat pe Giroud.

Haţegan a luat nota 8,4, "foarte bine" în grila UEFA. Fostul arbitru rus Nikolai Levnikov i-a dat credit la "roşul" lui Giroud, aceasta fiind faza care i-a adus un calificativ mai mare de 8,3, cît primeşte de regulă un "central" ce duce bine un meci în care nu are însă nici un moment delicat de judecat.

Lucrurile stau şi mai bine în cazul asistentului Sebastian Gheorghe. Primul gol al croaţilor, dar şi cel al lui Walcott au venit în urma unor faze în care doar softul televiziunilor a putut stabili că n-a fost ofsaid, motiv pentru care observatorul l-a notat pe român cu 8,5, un calificativ excelent şi extrem de rar.

Cu aceste note foarte bune, brigada lui Haţegan va reveni în Champions League la meciurile din etapa a 3-a, dar pînă atunci, "centralul" arădean a fost deja informat de la Nyon că va conduce un meci în preliminariile CE 2016, la începutul lui octombrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1434035713577457
Mircea Oşan  •  24 Septembrie 2015, 11:53

Dan eşti un penibil aiurit.

100002473541087
Danut Ognean  •  24 Septembrie 2015, 11:26

afara arbitreaza bine iar in tara hategan strica meciurile in favoarea fcsb-ului! rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (2)
Comentează