INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA

Arbitrul Howard Webb a venit cu metode britanice în Spania » 3 penalty-uri cerute, nimic acordat!

Duelul Mascherano - Adrian
Duelul Mascherano - Adrian

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 23:28

Atletico - Barcelona a început tare, ambele echipe cerînd cîte un penalty, dar arbitrul Howard Webb nici n-a vrut să audă. Şi în repriza secundă au fost probleme.

Centralul britanic n-a acordat nimic la căderea lui Adrian în duel cu Mascherano, în minutul 41. Se pare că argentinianul l-a împins pe atacantul spaniol, dar Webb n-a considerat că a fost suficient pentru a da 11 metri.

La numai două minute, Fabregas a căzut în careu după un duel cu Godin, care l-a atins discret pe spaniol, însă din nou Webb a lăsat jocul să continue. 

În minutul 72, Mascherano a fost iar protagonistul unui moment controversat, de data aceasta cu Villa, atacantul căzînd după un duel umăr la umăr şi cerînd 11 metri. Nu s-a acordat nimic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dokser
dokser  •  10 Aprilie 2014, 20:55

Singurul penalty a fost cand l-a impins Mascherano pe Villa, restul e can-can !

para.para
para.para  •  10 Aprilie 2014, 12:05

Cerseala, milogeala si evident mentalitate tipic damboviteana. 1) -"Se pare că argentinianul l-a împins pe atacantul spaniol..." 2) - "Fabregas a căzut în careu după un duel cu Godin, care l-a atins discret pe spaniol..." 3) - "...atacantul căzînd după un duel umăr la umăr şi cerînd 11 metri." Chestiile astea sunt valabile doar in tara mioritica, unde respinsii de la bac, dar angajati la gsp tot indobitocesc bietul popor roman. Echipa voastra de suflet, nici n-are nevoie sa se oboseasca in meciuri, daca are faze din astea in meciuri, e clar, castiga la scor. Mai mult daca Doamne fereste, arbitrul nu da penalty, e facut praf si suspendat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează