INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - NAPOLI 3-1

Aroganţa supremă! Ce a apărut pe tabela de marcaj de pe Bernabeu înainte de Real - Napoli

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 14:59

Fanii Realului prezenţi aseară pe "Santiago Bernabeu" la meciul din optimile de finală ale Champions League, cu Napoli, 3-1, au avut parte de o surpriză enormă.

Organizatorii partidei au proiectat pe tabela de marcaj rezumatul partidei dintre PSG şi Barcelona, încheiată cu o umilinţă istorică pentru rivala madrilenilor, care e pierdut cu 0-4 meciul de la Paris.

Momentul a stârnit aplauze şi hohote de râs din partea fanilor Realului, care au sărbătorit cu fast înfrângerea catalanilor.

Real Madrid a învins-o pe Napoli, scor 3-1, şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. (DETALII, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  16 Februarie 2017, 19:26

misiune grea in returul acestei confruntari pentru spanioli.napoli joaca bine acasa,iar real nu sa descurcat prea bine in ultimele deplasari din campionatul intern.orice-i posibil,desi-mi doresc o calificare a madridului!

unulobisnuit
unulobisnuit  •  16 Februarie 2017, 19:13
Postat de mickey13 pe 16 Februarie 2017, 15:35

Parca vad ca Barca bate cu 4-0 si castiga la penalty-uri, iar Napoli cu 2-0. Sa vezi atunci ce-or sa mai rada fanii Realului... Daca faci misto de altii, termini prin a fi luat tu insuti la misto...

Este adevărat că în fotbal orice este posibil,dar ca Barça să se califice nu e posibil.La celălalt capăt e Napoli care poate prinde o zi de grație,însă Real Madrid este o echipă greu,foarte greu de învins. Bănuiesc că ai reușit să vezi în ce manieră i-a călcat PSG în picioare pe catalani,dacă ai impresia că asta e echipă să le dai 5-0 atunci ar trebui să ne apucăm să vorbim de alt sport.Numai bine!

helena
helena  •  16 Februarie 2017, 17:25

"Intotdeauna cand Madridul joaca miercuri se dau rezumatele meciurilor jucate marti ! Aroganta e la voi in capul fara creier!"

Vezi toate comentariile (15)
Comentează