INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - CFR CLUJ 1-1

Asta e mutarea surpriză prin care Andone l-a surprins pe Terim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 09:28

CFR Cluj a obţinut un punct important în vederea calificării în primăvara europeană în partida de aseară la Istanbul. Golul clujenilor a fost marcat chiar de un jucător al turcilor, după ce Nounkeu şi-a introdus mingea în poartă.

Ioan Andone a fost însă privat de mai mulţi jucători importanţi pentru această întîlnire, iar cea mai proastă veste a primit-o cu doar cîteva ore înaintea startului: Sougou nu poate evolua. În locul lui a intrat Aguirregaray, cel care a primit şi cartonaşul roşu după mai puţin de 30 de minute scurse din meci.

Însă mutarea tehnicianului prin care l-a surprins pe "împăratul" Fatih Terim a fost alta! Andone l-a titularizat pe Luis Alberto în locul lui Gabi Mureşan, schimbarea fiind decisivă în stabilirea scorului final. Pe lîngă evoluţia foarte bună de la mijlocul terenului, Luis Alberto l-a deschis excelent pe Camora la faza golului ardelenilor din minutul 19. Mijlocaşul a primit şi nota 7 pentru prestaţia de aseară în Gazeta Sporturilor de azi, fiind printre evidenţiaţii partidei.

Andone l-a introdus din primul minut şi în deplasarea de la Braga, chiar dacă venise la echipă de puţin timp.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
darfcar
darfcar  •  24 Octombrie 2012, 15:15

Rezultatul a fost mincinos.Franarii au dominat(nu numai fizic si psihic)meciul de la cap la coada.Talentul impletit cu forta si inteligenta jucatorilor de la kvsc au reusit sa domine echipa turca care a facut un joc fara orizont,prestatia lor fiind mai mult decat lamentabila,posesia franarilor fiind una zdrobitoare iar autogolul turcilor era de asteptat in urma canonadelor interminabile ale echipei maghiare.Cu alte cuvinte ma mir ca a fost doar un autogol tinand cont ca si raportul cornerelor a fost unul devastator in favoarea franarilor.Chiar si in zece oameni,franarii au avut in totalitate meciul sub control nimic fiind lasat la voia intamplarii,totul calculat si precis.

irriducibil
irriducibil  •  24 Octombrie 2012, 13:32

Eu pe langa Luis Alberto l-as fi bagat si pe Muresan...francezul ala Godmeche, nu prea are cauta in echipa!

lucianfocus
lucianfocus  •  24 Octombrie 2012, 12:56
Postat de daniaania pe 24 Octombrie 2012, 11:36

sa fim seriosi, jocul a fost slab defensiv..jucatorii nervosi..!! Ceva nu mai merge demult..!! Aseara putem castiga daca eram pregatiti ca lumea!! Ando este depasit de situatie, iar un antrenor bun se vede cum gestioneaza vestiarul...iar jocul este dezastru, pregatirea fizica de-a semenea..asa ca ce mai putem astepta..? La experienta pe care Ando trebuia so aiba, si no are..limitele se vad..!!

in conditiile date a facut din rahat bici !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează