INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ

ASTANA - CFR CLUJ // VIDEO Flămânzi înainte de Cluj » Cu Dorin Rotariu integralist, Astana a învins principala rivală la câștigarea titlului

Sursă foto: Instagram Astana FC
Sursă foto: Instagram Astana FC

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 18:12

Astana, adversara celor de la CFR Cluj din turul I preliminar al preliminariilor Ligii Campionilor, a obținut vineri prima victorie după două înfrângeri consecutive în campionat, câștigând cu 2-0 în deplasarea cu Tobol. 

  • Partida tur dintre Astana și CFR se va disputa marți, la Nur-Sultan, în Kazahstan, de la ora 16:00, pe Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cu românul Dorin Rotariu (23 de ani) integralist, Astana s-a impus cu 2-0 după golurile reușite de islandezul Rúnar Már Sigurjónsson, în minutul 53, și de croatul Marin Tomasov, în minutul 76.

Astana venea după două înfrângeri consecutive în campionatul din Kazahstan înaintea acestui succes, 2-3 cu Ordabasy și 0-2 cu Kairat Almaty.

Viitoarea adversară a campioanei României din preliminariile Ligii se află pe primul loc în clasamentul din Kazahstan, cu 38 de puncte, la egalitate însă cu Tobol, chiar adversara pe care a învins-o în ultimul meci direct.

Vezi și: Șicane între CFR și Astana » Cum s-au răzbunat clujenii, după ce kazahii i-au sabotat la meciul tur

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează