INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-3

Atac virulent asupra lui Erling Haaland: „A fost foarte slab. Este complet inutil dacă nu înscrie!”

Erling Haaland, în duel cu paznicul Antonio Rudiger / FOTO: Imago +28   FOTO
Erling Haaland, în duel cu paznicul Antonio Rudiger / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 13:39 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 14:10

Erling Haaland (23 de ani), atacantul lui Manchester City, a fost criticat, fără menajamente, de Rafael van der Vaart. „Norvegianul mi-a lăsat ieri impresia unui jucător mediocru cu mingea la picior”, a spus fostul internațional din Țările de Jos pentru Goal.com. Haaland a avut cifre mizerabile în turul „sferturilor” Ligii cu Real Madrid.

Un singur gol în ultimele 34 de zile și șapte meciuri disputate a reușit Erling Haaland în toate competițiile cu Manchester City! Criza de formă a atacantului norvegian s-a văzut și pe „Santiago Bernabeu", în prima manșă a „sferturilor" Ligii Campionilor.

Alertă galbenă la Paris. Câți jucători riscă să piardă Barcelona pentru retur dacă sunt avertizați diseară!
PSG - BARCELONA
Alertă galbenă la Paris. Câți jucători riscă să piardă Barcelona pentru retur dacă sunt avertizați diseară!

Internaționalul de 23 de ani nici nu a mișcat în front contra lui Real Madrid (3-3), fiind complet anihilat aseară de Antonio Rudiger. Majoritatea publicațiilor europene de sport l-au văzut pe golgheterul „cetățenilor" cu cea mai proastă evoluție din teren, tabloidul Daily Mail acordându-i nota 3!

Van der Vaart: „Până și coechipierii săi l-au evitat!"

Și un fost faimos fotbalist din Țările de Jos l-a criticat pe Erling pentru cele 90 de minute dezamăgitoare făcute în confruntarea cu echipa lui Carlo Ancelotti. „A fost foarte slab. Este complet inutil dacă nu marchează!

Norvegianul mi-a lăsat impresia unui jucător mediocru cu mingea la picior. Până și coechipierii săi l-au evitat!", a declarat Rafael van der Vaart (109 selecții și 25 de goluri înscrise în naționala Oranje), vicecampion mondial în 2010 și ex-mijlocaș ofensiv la echipe ca Ajax, Real Madrid și Tottenham, pentru agenția Goal.com.

20 de atingeri, 0 driblinguri, 7 mingi pierdute și un șut

Statisticile lui Haaland în partida cu Real Madrid vorbesc de la sine, cea mai frapantă cifră fiind a atingerilor de mingi: 13 în prima repriză, fix jumătate din totalul baloanelor jucate de portarul madridist Andriy Lunin!

Norvegianul a ajuns la trei confruntări cu Real Madrid fără vreun gol marcat, o serie neagră nemaîntâlnită în palmaresul său cu orice altă echipă. Conform TNT Sports, atacantul lui Manchester City a terminat meciul cu doar 20 de atingeri de minge, a pierdut posesia de șapte ori, a trimis doar un singur șut la poartă (necadrat) și a ratat singurul dribling încercat în 90 de minute!

30de goluri și 6 pase decisive are Erling Haaland în cele 37 de partide jucate la Manchester City în toate competițiile acestui sezon. În actuala Ligă, a reușit 6 goluri și un assist în 8 prezențe

FOTO. Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Manchester City și Arsenal - Bayern

„Erling Haaland când se joacă un meci tare”
+24 FOTO

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Se tem de Ronaldo! Ce pedeapsă i-au pregătit „huliganului” Cristiano
ARABIA SAUDITĂ
Se tem de Ronaldo! Ce pedeapsă i-au pregătit „huliganului” Cristiano
Iarba a fost de vină, Pep? „Florentino trebuie să aibă mai multă grijă de gazon!”
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-3
Iarba a fost de vină, Pep? „Florentino trebuie să aibă mai multă grijă de gazon!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează