INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED

Atacantul de 75 de milioane al lui Manchester United s-a făcut de râs în Liga Campionilor

Rasmus Hojlund, în duel cu Dayot Upamecano
Rasmus Hojlund, în duel cu Dayot Upamecano

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 20:06 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 21:45

Rasmus Hojlund, atacantul adus de Manchester United cu 75 de milioane de euro în vară, de la Atalanta, n-a atins mingea în careul lui Bayern, în cursul partidei de marți seară. United a pierdut cu 1-0 și a fost eliminată din Liga Campionilor.

În vară, Manchester United a rivalizat la un moment dat cu Bayern, în tentativa de a-l transfera pe Harry Kane. A renunțat însă repede, când a aflat că Tottenham vrea cel puțin 100 de milioane de euro în schimbul „vârfului” de 30 de ani.

Final de drum duminică pentru managerul lui Manchester United?! » Numele care l-ar putea înlocui pe Erik ten Hag
Manchester United - Bayern 0-1
Final de drum duminică pentru managerul lui Manchester United?! » Numele care l-ar putea înlocui pe Erik ten Hag

Rasmus Hojlund a costat-o 75 de milioane de euro pe Manchester United

Bayern l-a luat pe Kane, iar „diavolii” s-au concentrat asupra celui de-al doilea atacant aflat pe listă, danezul Rasmus Hojlund (20 de ani). L-au obținut în cele din urmă, însă tot au trebuit să scoată din buzunar o sumă considerabilă: 75 de milioane de euro!

Hojlund și Kane s-au aflat marți seară față în față, în Manchester United - Bayern (0-1), meci din ultima etapă din grupele Champions League 2023/2024. Niciunul n-a înscris, într-adevăr, dar au trăit experiențe diametral opuse.

Rasmus Hojlund și Harry Kane, experiențe complet diferite în duelul de pe Old Trafford

Dacă internaționalul englez a dat pasa decisivă la golul victoriei lui Bayern, Hojlund a avut o seară de coșmar. Potrivit cifrelor publicate de UEFA, el n-a reușit să atingă nici măcar o dată mingea în careul germanilor!

Bilanțul său: zero șuturi la poartă, un dribling, 9 pase, 2 dueluri câștigate și 6 pierdute de-a lungul întregii partide. Dar în suprafața de pedeapsă a a fost marcat atât de bine de Upamecano și de Kim încât, practic, nu a mișcat.

Hojlund a rămas astfel cu cele 5 goluri marcate în primele patru etape din faza grupelor. Iar în campionat încă așteaptă să înscrie primul său gol.

5 anieste durata contractului semnat de Rasmus Hojlund cu Manchester United, vara trecută. Cota lui de piață este de 65 de milioane de euro pe transfermarkt.de

Mai puteți citi:

Riscă depunctarea cu 10 puncte » Cazul a fost astăzi pe masa Comisiei de Disciplină

Nu vrea să rateze Euro! Avertizat de selecționer, George Pușcaș are două variante de transfer

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează