INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATALANTA - CITY 1-1

ATALANTA - MANCHESTER CITY 1-1 // FOTO Guardiola a terminat meciul cu un jucător de câmp în poartă: cum au ajuns mănușile în mâinile lui Walker și cum s-a descurcat fundașul

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 01:48

Atalanta și Manchester City au terminat la egalitate, scor 1-1, în grupele Ligii Campionilor. Finalul partidei a găsit-o pe campioana Angliei cu un portar improvizat, fundașul dreapta Kyle Walker (29 de ani). 

Brazilianul Ederson, portarul titular al lui City, a acuzat probleme medicale și a fost înlocuit la pauză cu Claudio Bravo. În minutul 81, portarul din Chile a fost nevoit să faulteze din postura de ultim apărător, din cauza unei greșeli comise de Gundogan. A văzut cartonașul roșu.  

După minute bune de confuzie, Kyle Walker a intrat între buturi. A blocat în doi timpi lovitura liberă executată de Malinovsky, apoi a mai atins mingea o singură dată până la final, pe o lansare în adâncime a italienilor. 

VEZI ȘI:

EUROPA LEAGUE, Guimaraes - Arsenal 1-1 // „Tunarii” continuă forma slabă! Cum arată clasamentul în grupa F

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
grandetorito
grandetorito  •  07 Noiembrie 2019, 04:05

VAR-ul s-a dovedit inca o data nu doar inutil, ci total stupid si lipsit de orice valoare. Portarul Bravo a fost lovit cu piciorul in ceafa la faza eliminării. Ala a fost contactul care a cauzat lovitura libera.

albanezulvesel
albanezulvesel  •  07 Noiembrie 2019, 01:38

Apara Motzi!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează