INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - JUVENTUS 2-2

ATLETICO - JUVENTUS 2-2 // FOTO Spaniolii acuză: nu le-a fost acordată o lovitură de la 11 metri în minutele de final

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 00:11

Atletico Madrid și Juventus Torino au remizat, scor 2-2, în primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor. Spaniolii consideră că au fost privați de un penalty în minutele de final.

În minutul 84, la scorul de 2-1 pentru Juventus, mingea degajată de olandezul De Ligt l-a lovit pe Bonucci în braț. Fundașul central italian se afla la o distanță de aproximativ un metru. „Centralul” olandez Danny Makkelie nu a dictat nimic, în ciuda protestelor vehemente venite din tabăra lui Aletico. Diego Costa a văzut și un cartonaș galben pentru modul în care a încercat să schimbe decizia. 

ATLETICO - JUVENTUS 2-2  // FOTO Spaniolii acuză: nu le-a fost acordată o lovitură de la 11 metri în minutele de final
Mingea lovește brațul lui Bonucci. În spatele fundașului italian, dacă balonul trecea, se aflau doi atacanți ai lui Aletico

Din imaginele surprise de camerele TV, arbitrul înfruntării nu s-a consultat cu oamenii responsabili de arbitrajul video.

Madrilenii au izbutit totuși egalarea. Herrera, intrat în partea secundă, a plasat excelent o minge cu capul în minutul 90.

Vezi și: 

LEVERKUSEN - LOKOMOTIV MOSCOVA // VIDEO Gafa etapei a avut loc în Germania » Portarul lui Leverkusen a avut un moment de rătăcire

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează