INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - CHELSEA

EXCLUSIV Chelsea, decizie inedită înainte de meciul cu Atletico Madrid de pe Arena Națională

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2021 13:48 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 14:11

Atletico Madrid și Chelsea se pregătesc pentru meciul din turul „optimilor” UEFA Champions League, care se va juca marți, 23 februarie, pe Arena Națională.

  • Atletico Madrid- Chelsea se joacă de la ora 22:00 și va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport

Ibericii, care au pierdut ultimul meci din La Liga, 0-2 cu Levante, vor ajunge azi în România, urmând să aterizeze pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora 23:45.

Echipa lui Diego Simeone se va caza la hotelul Intercontinental, iar luni, de la ora 19:00, va susține antrenamentul oficial. Înainte, de la 18:15, va avea loc o conferință de presă, online.

Chelsea nu face antrenament pe Arena Națională

De partea cealaltă, Chelsea a luat o decizie neașteptată. Londonezii vor ateriza luni în București, la ora 21:40, urmând să se cazeze la hotelul Marriott. Astfel, echipa lui Tuchel nu va face niciun antrenament oficial pe Arena Națională. În plus, încă nu a anunțat dacă va susține sau nu conferința de dinaintea meciului la București.

VIDEO Kai Havertz, primul hat-trick la Chelsea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Criza lui Liverpool se adâncește: nu s-a mai întâmplat de aproape 100 de ani! Mesaj clar: „Am devenit o țintă ușoară”

Italienii anunță ce se întâmplă cu Radu Drăgușin! Detalii despre negocierile cu Juventus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează