INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - LIVERPOOL

ATLETICO MADRID - LIVERPOOL // Diego Simeone dă iar de coșmarul Alisson! Ce s-a întâmplat la precedenta întâlnire

Alisson // FOTO: Guliver/GettyImages
Alisson // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 14:35

Atletico Madrid și Liverpool joacă marți, de la 22:00, în primul meci din optimile UEFA Champions League. Atlético nu uită cum n-a trecut de grupe singura dată cu Diegp Simeone pe bancă, acum două sezoane. Pe „Olimpico”, goalkeerul de atunci Romei, Alisson, actualul portar al lui Liverpool, a scos tot.

  • Atlético Madrid - Liverpool va fi liveTEXT, foto și VIDEO pe GSP.RO și în direct pe TV DigiSport 1, TV TelekomSport 1 și Look Plus

Atlético a prins cel mai teribil adversar posibil în "optimile" Ligii, în cel mai bun sezon din istoria lui Liverpool. Campioana Europei nu-l sperie pe Simeone numai cu forţa ofensivă, ci şi cu o defensivă în care va da ochii iar cu Alisson Becker.

Cholo n-a uitat că, la unica stagiune în care n-a trecut de grupe, şi brazilianul a avut o contribuţie majoră. Portarul Romei în ediţia 2017-2018 a făcut un joc fenomenal, 0-0 pe Olimpico, şi a scos 12 şuturi, exasperându-i pe Griezmann, Correa, Carrasco şi Saúl. 

„O bestie neagră", l-a numit cotidianul AS. 4 goluri în ultimele 7 jocuri! Ales cel mai bun goalkeeper din Premier League în sezonul trecut şi cu zece clean sheets în 18 meciuri din actualul, Alisson stă mâine seară în calea „plăpumarilor”, care dau semne de ieşire din criză, după egalul (2-2) de la Valencia. Şi o veste bună pentru antrenorul argentinian este refacerea lui Diego Costa, operat de 21 noiembrie de hernie cervicală.

 Atacantul spaniol e convocat şi poate prinde minute, în perspectiva returului, mai ales că Atlético a resimţit probleme mari în atac în absenţa lui. Doar patru goluri au madrilenii în ultimele şapte partide în campionat şi în Cupă! Şi Morata a reintrat cu Valencia, iar João Félix va fi apt cu Villarreal.

Citește și: 

Borussia - PSG, confruntarea copiilor teribili în Ligă: Erling Haaland vs. Kylian Mbappé! Făcuți pentru a sparge recordurile!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close