INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PRELIMINARII LIGA CAMPIONILOR

Avertisment pentru CFR: veteranul lui Malmo e în formă maximă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 17:28

Malmo FF n-a avut nicio emoție în partida tur cu Drita, campioana din Kosovo, pe care a învins-o cu 3-0, rezolvând într-o proporție foarte mare calculele calificării.

VEZI AICI VIDEO!

Astfel, CFR Cluj își cunoaște într-o mare măsură adversara din turul 2 preliminar al UEFA Champions League.

Suedezii au deschis repede scorul, în minutul 13 prin Strandberg. Până la pauză avea să fie 2-0, după ce Traustason a marcat din pasa lui Markus Rosenberg.

Veteranul din atacul suedezilor a arătat că este într-o formă foarte bună înaintea duelului cu CFR. A marcat și el în minutul 82, stabilind scorul final.

Așadar, CFR o va întâlni, cel mai probabil pe Malmo, în prima manșă pe 24-25 iulie. Returul este programat la 31 iulie sau 1 august.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează