INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA

Azi, ultimele bilete cu Chelsea! Cum poţi face rost de un tichet la marele meci de pe 1 octombrie

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 20:56

La ora 11:00, la casele Arenei Naţionale, se pun în vînzare tichetele nevîndute online pentru meciul Steaua - Chelsea.

Cine nu şi-a achiziţionat bilet pentru meciul Steaua - Chelsea, de marţea viitoare, din etapa a doua a grupei E din Champions League, o poate face începînd de azi, de la casele stadionului unde se va disputa meciul: Arena Naţională.

După ce în prima fază s-au vîndut pachete pentru toate cele 3 jocuri, iar apoi exclusiv online, au mai rămas în jur de 10.000 de bilete, care în această dimineaţă vor fi scoase la vînzare.

Casele se vor deschide la ora 11:00 şi o persoană va putea achiziţiona cîte tichete doreşte, nefiind o restricţie în această privinţă.

Preţurile biletelor la Steaua - Chelsea
Peluze: 90 - 110 lei
Tribuna a II-a: 150 - 375 lei
Tribuna I: 150 - 185 lei

2,3 milioane de euro vor fi încasările Stelei cu Chelsea, dacă meciul de marţi se va juca cu casa închisă

Noutăţile din tabăra Stelei pentru meciul cu Chelsea

1. Adi Popa e refăcut
Accidentat în finalul partidei cu Schalke, de săptămîna trecută, mijlocaşul n-a putut fi folosit la Botoşani, dar staff-ul medical l-a recuperat în timp record şi deja s-a antrenat normal. Reghe îl va avea apt cu Chelsea şi îl va folosi ca titular.

2. TVR: "Vom transmite meciul"
Zilele acestea a circulat informaţia, publicată de ziarul Naţional şi preluată şi de alte surse media, că TVR n-ar putea transmite partida Steaua - Chelea din cauza unor datorii de 15 milioane de franci elveţieni către European Broadcasting Union.

"Nici un moment meciurile Stelei de pe teren propriu n-au fost în pericol de a nu fi transmise de TVR. Partidele de acasă cu Chelsea, Schalke şi Basel vor fi în direct la TVR 1 şi TVR HD" a fost poziţia oficială a TVR. Digi şi Dolce vor televiza şi ele întîlnirile Stelei din Champions League.

3. MM spionează la Londra
Managerul general al Stelei va fi cel care va vedea live trupa lui Mourinho în ultimul meci al acesteia înainte de deplasarea de la Bucureşti. Mihai Stoica va merge sîmbătă la Londra pentru Tottenham - Chelsea, care va începe la ora 14:45 şi care nu se va putea vedea la nici o televiziune din România.

Noutăţile din tabăra lui Chelsea pentru meciul cu Steaua

1. Fără Van Ginkel la Bucureşti
La 2-0 cu Swindon, în Cupa Ligii Angliei, Chelsea l-a pierdut marţi pe mijlocaşul Marco van Ginkel. Olandezul s-a accidentat în minutul 9 al întîlnirii, fiind înlocuit, şi e suspect de ruptura ligamentelor încrucişate la genunchiul drept, ceea ce presupune o absenţă de minimum 6 luni. Chiar dacă aceasta nu se va confirma, leziunea e suficient de serioasă ca jucătorul să iasă din calcule pentru jocul cu Steaua de la Bucureşti.

2. Ramires, incert
Brazilianul Ramires a fost al doilea accidentat al albaştrilor în confruntarea cu Swindon. Introdus în locul lui Van Ginkel, el a marcat golul doi al oaspeţilor, dar s-a accidentat la şold chiar în finalul primei reprize şi a trebuit să fie, de asemenea, înlocuit. Medicii nu s-au pronunţat încă asupra gravităţii leziunii, iar clubul l-a declarat deocamdată incert pentru meciul de sîmbătă cu Tottenham, în Premier League.

3. Atenţie la Torres!
Printre cei mai buni jucători ai lui Chelsea la Swindon s-a numărat şi Fernando Torres. Atacantul spaniol a profitat de şansa oferită pentru a reveni în graţiile lui Mourinho cu un gol şi o pasă decisivă la reuşita de 2-0 a lui Ramires. Folosit 90 de minute, Torres a primit nota 7 în Daily Mail, cea mai mare de la Chelsea, la fel ca Mata, Ramires şi Essien.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
soriniz
soriniz  •  26 Septembrie 2013, 22:33

Cu Avantul Barsana mai sunt bilete disponibile?

vladutz13
vladutz13  •  26 Septembrie 2013, 12:43

La Maior Coravu erau cozi la 11 ...

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  26 Septembrie 2013, 09:32
Postat de roadster1988 pe 26 Septembrie 2013, 09:31

iar ii baga gorobetzii o gramada de bani in buzunar interlopului.

De aia nu mai poti tu ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează