INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PARIS SG, ÎN TUR 0-4, AZI, 21:45, DOLCE 1, GSP.RO

Barça 3-4-3 pentru miracol » Luis Enrique riscă totul pentru o misiune imposibilă: remontada cu PSG

Neymar l-a aruncat în iarbă din fentă pe Verratti. Dar această imagine a fost foarte rară în tur, pe Parc des Princes // FOTO Guliver/GettyImages
Neymar l-a aruncat în iarbă din fentă pe Verratti. Dar această imagine a fost foarte rară în tur, pe Parc des Princes // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2017 00:00

Luis Enrique riscă totul într-o misiune imposibilă cu gândul la remontada, după un tur catastrofal. "Putem marca șase goluri Parisului", anunță antrenorul, care a testat 3 meciuri sistemul de viață sau moarte.

"Dacă există o echipă capabilă să marcheze patru goluri și să întoarcă această calificare, atunci ea este Barcelona. Vrem să intrăm în istorie".

Luis Suárez visează într-o remontada care să rămână peste ani ca o emblemă a Ligii Campionilor. Să șteargă acel 0-4 halucinant din tur și să-și readucă rivala pe pământ. De la Paris SF, cum a fost pe 14 februarie, înapoi la PSG.

"Nu mai avem nimic de pierdut. Doar mult de câștigat"

De trei săptămâni, catalanii plănuiesc revanșa. Și Luis Enrique a testat în ultimele trei meciuri tactica "totul sau nimic".

Un 3-4-3 dedicat sută la sută ofensivei, cu trei fundași centrali și cu Messi în spatele unui trident Rafinha - Suárez - Neymar. În acest sistem, Barça de atac a înscris 13 goluri, sperând să creeze crevase și în apărarea pariziană.   

"Dacă francezii ne-au marcat patru goluri, și noi le putem da șase!", a anunțat optimistul antrenor blaugrana. "Am mai făcut-o în trecut. De mai multe ori. Nu mai avem nimic de pierdut, ne-a rămas doar mult de câștigat".

"Camp Nou va fi ca o oală sub presiune. Sunt sigur că ne vom crea multe ocazii. Vom ajunge într-un punct în care vom fi foarte aproape de calificare"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

"Ambiția noastră e mai mare ca niciodată, dar nu putem ataca din prima clipă ca niște nebuni.  Nu trebuie să ne pierdem mintea limpede"
Luis Suárez, atacant Barcelona

10goluri și 6 pase decisive a reușit MSN în cele 4 meciuri jucate după 0-4 la Paris: Messi (6+3), Suárez (2+2), Neymar (2+1)

14victorii la rând are Barça pe Camp Nou în ultimele întâlniri din Ligă; a marcat 44 de goluri (3,14 medie), primind 6 (0,42)

9este numărul ultimelor ediții de Ligă în care Barcelona a depășit "optimile"; Liverpool a eliminat-o în 2006-07 în această fază

0succese are PSG în ultimele 4 partide jucate pe Camp Nou (două eșecuri, două egaluri); nu a primit niciodată mai mult de 3 goluri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 Martie 2017, 09:52

mia placut aseara ,dupa ce la pauza echipa soc de *** si *** de la Digi ,le canta Prohodul Realului ,ba si in campionat in frunte cu mustata aia mincinoasa , la sfarsitul meciului cred ca erau de mult in vre-un Bar,lasandu-ne pe noi sa comentam ,care cum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gido
gido  •  08 Martie 2017, 09:06

primul gol marcat din meci... psg

Vezi toate comentariile (2)
Comentează