INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL 3-0

BARCELONA - LIVERPOOL 3-0 // Jose Mourinho iese la atac: „Câți jucători erau acolo înainte să vină Jurgen Klopp? Nu a câștigat nimic, dar au încredere în el”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 17:05

Jose Mourinho (56 de ani) a profitat de eșecul suferit de Liverpool în semifinala Ligii Campionilor cu Barcelona, scor 0-3, pentru a trimite noi săgeți către conducerea lui Manchester United.

  • Returul semifinalei dintre Liverpool și Barcelona e marți, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.
  • În cealaltă semifinală, Ajax a câștigat turul de la Londra cu Tottenham, scor 1-0 și va juca returul miercuri seară.

Jose Mourinho a fost demis de pe banca lui Manchester United în iarnă, la finalul unui mandat de doi ani și jumătate în care a câștigat Europa League, Supercupa și Cupa Ligii. Portughezul compară situația sa cu cea a lui Jurgen Klopp

„Mi-ar plăcea să merg la un club și să beneficiez de încrederea de care au beneficiat Jurgen Klopp sau Pep Guardiola. Câți jucători care au jucat pentru Liverpool în meciul cu Barcelona era la echipă înainte să vină Klopp?

Pep nu a fost mulțumit de defensivă, așa că în vară a adus patru fundași de top. Apoi, nu i-a plăcut randamentul lui Bravo, l-a adus pe Ederson.

Jurgen este de trei ani la echipă și nu a câștigat absolut nimic. Încă au încredere în el”, a declarat Mourinho conform marca.es.

„Următorul meu contract va avea niște clauze concrete. Trebuie să simt încredere totală din partea lor”
Jose Mourinho

vezi ȘI:

Klopp, UIMIT și el de Messi: „De neoprit! Ce șut! Nu ai cum să te aperi la o asemenea execuție”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
francescoli1974
francescoli1974  •  02 Mai 2019, 22:30

Liverpool are forța de a câștiga in retur dar va fi tardiv,soarta calificării s-a jucat în meciul tur.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Mai 2019, 20:40

Pe Klopp il recomada in primul rand jocul echipei care a crescut de la an la an, atat la Dortmund cat si la Liverpool. a ajuns anul trecut in finala si anul asta in semifinala ligii si se bate pentru PL pana in ultima etapa. Liverpool la ora actuala e mai echipa ca Barcelona la nivel de grup, doar ca Barcelona il are pe Messi care poate bate pe oricine la orice ora de unul singur.

dixxl
dixxl  •  02 Mai 2019, 20:03

O *** bătrână care nu mai știe ce i fotbalul actual... Invidia naște monștri ca el... Dacă mai era șmecher, mai rămânea și acum pe la una mare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează