INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL 3-0

BARCELONA - LIVERPOOL 3-0 // Mihai Stoica a „lovit” din nou, în timpul meciului Barcelona - Liverpool: „Vidal o avea clauză ca Șerban la Dinamo?”

Arturo Vidal, în stânga // FOTO: Reuters
Arturo Vidal, în stânga // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 23:27

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a reacționat pe pagina sa de Facebook, în timpul meciului Barcelona - Liverpool 3-0, a doua semifinală a Ligii Campionilor.

Intrigat de evoluția slabă a chilianului Arturo Vidal, MM Stoica a ținut să-l satirizeze pe mijlocașul de 31 de ani al Barcelonei, presărând totodată și o ironie la adresa marii rivale Dinamo: „Vidal o avea clauză ca Șerban la Dinamo?”, a scris oficialul stelist pe contul său de Facebook. 

Adus de la Bayern Munchen în 2018, Arturo Vidal a avut evoluții modeste la Barcelona, unde aparițiile în echipa de start au fost destul de rare. Ernesto Valverde l-a trimis pe teren cu Liverpool, însă Vidal a jucat modest.

„Prizonier” la Dinamo

Ionuț Șerban e „prizonierul” unei clauze impuse de Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc, echipă de la care a fost adus în 2013 la Dinamo. Roș-albii ar trebui să îi plătească un milion de euro lui Șiman dacă îi reziliază contractul lui Șerban.

Citește AICI cronica meciului dintre Barcelona și Liverpool 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
dinamovist_94
dinamovist_94  •  02 Mai 2019, 12:50

Abereaza puscariasul! Dar nu e o surpriza, ca doar de asta e platit!

tincucatalin
tincucatalin  •  02 Mai 2019, 10:42

Acest puscarias este limitat. Atat poate. Dreptul la libera exprimare, poate scrie orice. Un individ fara nici o meserie, nici o aptitudine. Ar putea la fel de bine sa fie distribuitor Ori**ame sau cealalta. Dar voi?! Domnii pseudoziaristi? Refresh la 10 min la Facebook urile astora? Asa se face jurnalismul? Cum naiba ati terminat voi scoala? Cat a costat?

1507324385994919
Florin Ciulic  •  02 Mai 2019, 10:00

Ce sclipitor este acest mare conducator,cat spirit si cata profunzime,asa ceva mai rar,iubit,venerat,invidiat...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close