INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL 3-0

BARCELONA - LIVERPOOL 3-0 // VIDEO Jurgen Klopp, UIMIT și el de Messi: „De neoprit! Ce șut! Nu ai cum să te aperi la o asemenea execuție”

Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/Getty Images
Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2019 11:59

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool spune, după înfrângerea cu Barcelona, 0-3, că ”n-aș putea fi mai mândru de băieții mei. Acest 3-0 nu se mai poate schimba, așa că să zburăm acasă și să jucăm cu Newcastle”. 

Jürgen Klopp e de trei ani și jumătate la Liverpool, a creat o super echipă, dar ceva se dereglează în tot mecanismul roșu de fiecare dată când se apropie de sfârșitul competiției. Cu el manager, Liverpool a fost de trei ori în finală, pierzându-le pe toate (1-3 cu Real în Ligă, 1-3 cu Sevilla în Europa League și 1-3 la penaltyuri cu City în Cupa Ligii Angliei).

Și în acest an, deși are meciuri extrem de bune, de solide, ar putea rămâne fără trofeu. La un pas de eliminarea în semifinalele Champions, a doua în Premier League.

"Cel mai bun joc făcut de noi în Ligă"

Miercuri, neamțul zâmbea când se gândea la jocul bun al "cormoranilor", însă îi venea să plângă din cauza rezultatului.

"Orice s-ar întâmpla, n-aș putea fi mai mândru de băieții mei. A fost cel mai bun joc făcut de noi în Ligă.

Cu acest tip de fotbal, între linii, i-am provocat o mulțime de probleme Barcelonei. Numai că am luat trei goluri și n-am înscris niciunul", regretă el. "Un somn bun, ne trezim dimineață și continuăm lupta. Acest 3-0 nu se mai poate schimba, așa că să zburăm acasă și să jucăm cu Newcastle".

"De neoprit! Sunt un mare admirator al lui"

Messi? Nu și-a disimulat admirația pentru argentinian.

"De neoprit! Ce șut din lovitură liberă! Nu ai cum să te aperi la o asemenea execuție!", a exclamat Klopp. "Sunt un mare admirator al lui Messi și prestația sa nu m-a surprins deloc. Un fotbalist de clasă mondială. De primă clasă mondială". 

"Băieții mei merită tot respectul pentru cum au jucat. A fost atât de bine! Nu au abandonat lupta nicio clipă. Îi iubesc"
"Nu era chiar o sărbătoare în vestiar. Toți eram frustrați, dar vom învăța din această înfrângere. Ne va ajuta pentru evoluția noastră"
"Sunt de mult timp în acest business și trebuie să accept ce s-a întâmplat la Barcelona"
Jürgen Klopp, manager Liverpool

40 de aniau trecut de când Liverpool nu a mai fost învinsă cu 3-0 în CCE/CL: cu Dinamo Tbilisi, în octombrie 1979

VIDEO cu golurile și cele mai tari faze din Barcelona - Liverpool 3-0

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
baddog26
baddog26  •  02 Mai 2019, 18:32
Postat de dinamo100 pe 02 Mai 2019, 16:31

Klopp face o treaba senzationala la Liverpool. Actiunile clubului au crescut enorm de cand e el la echipa. Liverpool a jucat excelent pana in minutul 70, nu am vazut vreodata Barcelona sa fie dominata la ea acasa in asa maniera! Liverpool a avut ghinion, iar Barcelona a avut...Messi. Acesta este un jucator nemaintalnit!

Mă dar văd că nimeni nu zice nimic de Valverde.Da Barcelona a avut și noroc dar Pool a avut o singura ocazie imensă, ratarea lui Salaj, restul au fost faze de joc normale cu parade normale ale lui Ter Steghen.Valverde Dpmdv a pregătit meciul excelent,știa că Liverpool are în atac jucători rapizi și foarte tehnici și știa că dacă le da spatii va fi deranj mare la poarta neamțului.Ce a făcut, a cedat deliberat terenul și s-a bazat pe CA.Dupa golul doi s-au văzut că puteau juca clar și la posesie.La retur va fi la fel, Valverde a patit-o anul trecut la Roma și nu va mai musca momeala încă o dată.Din păcate pentru cormorani, Klopp a căzut în capcana spaniolului aseară.Cum la retur englezii vor fi obligați să atace vor lăsa spatii si cu siguranță vor profita catalanii!!

dinamo100
dinamo100  •  02 Mai 2019, 16:31

Klopp face o treaba senzationala la Liverpool. Actiunile clubului au crescut enorm de cand e el la echipa. Liverpool a jucat excelent pana in minutul 70, nu am vazut vreodata Barcelona sa fie dominata la ea acasa in asa maniera! Liverpool a avut ghinion, iar Barcelona a avut...Messi. Acesta este un jucator nemaintalnit!

dreak
dreak  •  02 Mai 2019, 15:59

Urias antrenor si om ! Comentariu de predat la scolile de antrenori...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează