INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL

BARCELONA - LIVERPOOL // Jose Mourinho, așa cum n-a mai fost auzit vreodată: „Iată motivul pentru care nu i-am făcut niciodată marcaj om la om lui Messi”

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 09:41

Demis de Manchester United în decembrie, José Mourinho e analist TV momentan, în așteptarea unei noi echipe. Portughezul, 56 de ani, a analizat, la Russia Today, semifinala Barcelona - Liverpool din Liga Campionilor.

Iar fostul antrenorul al rivalei Real Madrid crede că echipa blaugrana se va califica din această confruntare. Lusitanul l-a elogiat pe Messi, deși e un fan declarat al lui Ronaldo, pe care l-a avut elev. 

"Liverpool ar fi favorită dacă Barça nu l-ar avea pe Messi. Dar Barça cu Messi... Messi e Messi", spune Mou, explicând:

"Nu e ușor să creezi o cușcă pentru a-l controla. Când Messi are mingea și e unu la unu, ești mort. Acesta e motivul pentru care nu am încercat niciodată să pun marcaj om la om la Messi".

Antrenorul lusitan îl vede din nou pe argentinian jucătorul anului: "Messi are un sezon fenomenal. La final, îl așteaptă alt Balon de Aur". 

  • Manșa tur a „dublei” Barcelona - Liverpool este pe Camp Nou, miercuri, 1 mai, de la ora 22:00. Returul este o săptămână mai târziu, în Anglia.

"E de neînțeles să-l critici pe Messi. Câte Baloane de Aur mai trebuie să câștige? Câte goluri să mai marcheze? Fără el, Barcelona și fotbalul nu ar mai fi fost la fel. E nedrept să-l critici, mai ales în Argentina" Diego Simeone, antrenor Atletico

"Dacă ajunge în finală, Ajax nu cred că poate câștiga cu Barcelona sau Liverpool, ambele au jucători foarte buni" José Mourinho, antrenor portughez

597 de goluria marcat Messi în 679 de meciuri la Barcelona

VEZI ȘI:

PAOK - LEVADIAKOS // VIDEO Fanii pregătesc fiesta la Salonic: „Va fi ceva cum nu s-a mai văzut” » Ce se va întâmpla pe „Toumba”, sub ochii lui Răzvan Lucescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
652056828258442
Serban Pirvulescu  •  20 Aprilie 2019, 23:56

Adică Mourinho a jucat șapte contra zece în meciurile cu Barca ? Tu îți dai seama ce spui ?

balauru48
balauru48  •  20 Aprilie 2019, 19:03
Postat de pavel_dumitrescu pe 20 Aprilie 2019, 12:36

Corect, Mourinho l-a marcat mereu pe Messi cu cate 4 oameni, nu unul singur.

Nu înțelegi nimic din fotbal...

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  20 Aprilie 2019, 12:36

Corect, Mourinho l-a marcat mereu pe Messi cu cate 4 oameni, nu unul singur.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close