INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-0

BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-0 // Scandal rasist după eliminarea lui United! Jigniri oribile pentru căpitanul Ashley Young » Manchester a făcut plângere la poliție

Ashley Young // FOTO: Reuters
Ashley Young // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2019 15:28

Barcelona a câștigat marți meciul cu Manchester United, 3-0, din returul sferturilor UEFA Champions League. În tur, catalanii au învins cu 1-0. Ashley Young, 33 de ani, căpitanul lui Manchester, a fost abuzat pe Twitter după eliminarea din Ligă.

Pentru Ashley Young, acel 0-3 de marți, în fața Barcelonei, a însemnat mai mult decât un eșec dureros. Eliminarea din „sferturile” Ligii l-a făcut să sufere enorm. Pentru că rasiștii care atacă pe rețelele de socializare l-au insultat îngrozitor.

Manchester a reacționat prompt. A făcut plângere la poliție. Vrea să identifice autorii și să-i trimită la tribunal: „Nu e loc pentru rasism în sportul nostru”.

238 de meciuri în 8 ani are Young la United

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează