INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MANCHESTER UNITED, MARȚI, 22:00

BARCELONA - MANCHESTER UNITED // Probleme la Manchester United înainte de meciul cu Barcelona: 7 jucători vor să plece » Echipele probabile în Barcelona - United

Paul Poba și Marcus Rashford // FOTO: Reuters
Paul Poba și Marcus Rashford // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2019 16:25

După 1-0 în tur, Barcelona primește vizita celor de la Manchester United, în returul semifinalelor UEFA Champions League. Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjær se gândește la Barcelona, dar și la viitorul sezon, în care ar putea pierde jucători importanți.

  • Barcelona - Manchester United se joacă marți, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Plus.

Griji la Manchester United

După 0-1 în tur, Manchester United pornește într-o nouă aventură imposibilă. Dar a mai trecut printr-o asemenea misiune imposibilă și înainte, câștigând cu 3-1 la Paris și calificându-se în ultimele secunde în „sferturile” Ligii. Încă speră.

Însă antrenorul Ole Gunnar Solskjær se gândește în același timp și la sezonul viitor. Pentru că va avea o vară dificilă, în care va trebui să găsească înlocuitori pentru mulți jucători. Se anunță un exod pe Old Trafford.

„Băieți prea egoiști”

Potrivit The Times, șapte „diavoli” vor să plece la sfârșitul sezonului. Cei mai importanți, Paul Pogba și David De Gea, dar și Romelu Lukaku, Anthony Martial, Juan Mata, Ander Herrera și Eric Bailly.

Ian Holloway, ultima oară manager la QPR, chiar îi cere lui Solskjær să facă schimbări. „Echipa e plină de băieți prea egoiști. N-am fost niciodată aproape de Manchester, dar mi-aș fi dat viața să ajung acolo. Și nu simt acest lucru la mulți dintre ei. Unii au o atitudine oribilă. Solskjær trebuie să scape de ei și să aducă fotbaliști care ard să poarte tricoul roșu în fiecare clipă”.

Solskjær se întoarce pe Camp Nou

După douăzeci de ani, Ole Gunnar Solskjær revine în templul blaugrana. Pe Camp Nou, norvegianul a reușit cea mai mare performanță a carierei sale de jucător. Pe 26 mai 1999, în finala Ligii Campionilor, atacantul (atunci în vârstă de 26 de ani) a intrat în minutul 81 la Man. United și a înscris golul victoriei în 90+3: 2-1 cu Bayern.

„Messi e deasupra tuturor”

Aflat la Vissel Kobe, David Villa afirmă că „Messi e cel mai bun jucător din toate timpurile. A demonstrat că e deasupra tuturor”. Fost atacant al Barcelonei, campionul european și mondial recunoaște că „pe Maradona, Pelé și Cruyff nu i-am văzut în fiecare zi, ca pe Messi. Dar, pentru mine, Leo e numărul unu”.

Echipe probabile:

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Arthur, Buquets, Rakitici - Messi, Luis Suarez, Dembele
Antrenor: Ernesto Valverde

Manchester United: De Gea - Dalot, Smalling, Lindelof, Young - McTominay, Fred, Pogba - Rashford, Lukaku, Lingard
Antrenor: Ole Gunnar Solskjær

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  16 Aprilie 2019, 08:20

E greu sa faci Echipa !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează