INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - NAPOLI

BARCELONA - NAPOLI // Messi le dă insomnii italienilor: „Cum să-l marcăm? Am încercat și pe PlayStation când jucam la Milan!”

BARCELONA - NAPOLI // Messi le dă insomnii italienilor
BARCELONA - NAPOLI // Messi le dă insomnii italienilor

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 17:45 / Actualizat vineri, 07 august 2020 17:58

Napoli trebuie să se teamă de Messi. Argentinianul are cifre fantastice în "optimile" Ligii. În cele 14 meciuri jucate a reușit 12 succese și a cedat o dată! 

Și a marcat în total 19 goluri, 12 din 12 duble manșe aducând calificarea blaugrana în "sferturi". Imediat după ieșirea din grupe, Leo "ia foc", mai ales pe Camp Nou: "dublă" cu Lyon (5-1) sezonul trecut, la fel cu Chelsea (3-0) anterior și gol din penalty cu PSG (6-1). Ca să nu mai vorbim de chinta semnată (7-1) cu Leverkusen, în ediția 2011-2012. 

"Puricele" are cinci "duble" pe Camp Nou în această fază a Ligii, doar cu Man. City și Celtic a rămas pe sec în jocurile de acasă în ultimele 12 sezoane! Sunt 13 ani de la ultima eliminare suferită de Barcelona în "optimi", cu Liverpool. Antrenorul Rino Gattuso e pus în gardă și a glumit: "Cum să-l marcăm pe Messi? Am încercat și pe PlayStation când jucam la Milan!".

VIDEO Match Preview. Barcelona - Napoli » Catalanii sunt favoriți după 1-1 în meciul tur

Barcelona, optimism maxim înainte de returul cu Napoli: „Putem câștiga Liga Campionilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează