INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG

VIDEO S-au răzbunat cu aceeași monedă, înainte de Barcelona - PSG

Fotbaliștii celor de la PSG au avut o noapte grea înainte de returul cu Barcelona, din „sferturile” Ligii Campionilor.
Fotbaliștii celor de la PSG au avut o noapte grea înainte de returul cu Barcelona, din „sferturile” Ligii Campionilor.

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 18:42 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 18:48

Fotbaliștii celor de la PSG au avut o noapte grea înainte de returul cu Barcelona, din „sferturile” Ligii Campionilor. Meciul de pe stadionul Lluis Companys începe la 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1.

Suporterii Barcelonei s-au răzbunat pe fotbaliștii de la PSG, după ce ultrașii parizieni nu-i lăsaseră să doarmă pe catalani înaintea meciului tur, în care spaniolii s-au impus cu scorul de 3-2.

4 absențe pentru Barcelona la returul cu PSG » Lipsește jucătorul care a adus victoria pe Parc des Princes
BARCELONA - PSG
4 absențe pentru Barcelona la returul cu PSG » Lipsește jucătorul care a adus victoria pe Parc des Princes

În toiul nopții, un grup de fani catalani și-a făcut apariția în fața hotelului în care erau cazați fotbaliștii francezilor și au lansat mai multe artificii, tulburând somnul fotbaliștilor, anunță El Chiringuito.

Nu au lipsit insultele la adresa lui Ousmane Dembele, fostul fotbalist al Barcelonei care a marcat în meciul tur și s-a bucurat într-un mod care i-a enervat pe iberici.

VIDEO. Fanii Barcelonei au dat cu artificii în fața hotelului în care erau cazați fotbaliștii de la PSG

Înaintea meciului, Xavi Hernandez a fost întrebat ce crede despre faptul că Ousmane Dembele a marcat împotriva Barcelonei și s-a bucurat fără rețineri. Francezul a fost jucătorul catalanilor între 2017 și 2023, timp în care a adunat 180 de meciuri, 40 de goluri și 43 de pase decisive.

Xavi Hernandez, despre gestul lui Ousmane Dembele de a sărbători golul marcat în poarta Barcelonei: „Lăsați oamenii să arate ce simt”

„L-am salutat înaintea primului meci, nu am mai vorbit înainte. Lăsați oamenii să arate ce simt. Am fost dezamăgit (n.r. când a plecat), era într-o perioadă foarte bună. Dar nu am nicio problemă, ne vom saluta și mâine, cu respect, îmi place de el”, a spus Xavi Hernandez la conferința de presă premergătoare meciului.

Istvan Kovacs arbitrează Barcelona - PSG

Pentru meciul de pe Camp Nou, care se anunță la fel fel de spectaculos ca turul, UEFA merge pe o brigadă româno-germană.

Istvan Kovacs, care a arbitrat și în sezonul trecut în sferturile UCL (AC Milan - Napoli 1-0) va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar Horațiu Feșnic va fi rezervă. În timp ce în camera VAR vor fi doi nemți. Arbitru VAR va fi Marco Fritz, în timp ce asistent VAR va fi Bastian Dankert.

Va fi pentru a doua oară când Istvan Kovacs o va conduce pe PSG în acest sezon. El a fost la centru pe 4 octombrie, la Newcastle - PSG 4-1. Pe catalani nu i-a condus niciodată în Champions League, ci doar în Europa League. Are în total 5 meciuri în acest sezon de Champions League, un meci în Europa League și alte două în preliminariile UCL.

Kovacs va ajunge astfel la 22 de meciuri în Champions League (grupe + fazele eliminatorii). Cel mai tare duel arbitrat de român a fost Manchester City - Real Madrid, 4-3, în semifinalele sezonului 2022-2023.

VIDEO. Match Preview Barcelona - PSG » Returul „sferturilor” din Liga Campionilor

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid
RAPID
„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid
Fostul angajator al lui Bergodi, surprins total de italian: „La mine nu a ridicat niciodată vocea”
RAPID
Fostul angajator al lui Bergodi, surprins total de italian: „La mine nu a ridicat niciodată vocea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează