INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B

Barcelona - PSV Eindhoven 4-0 // Messterclass! ”Messi transformă tot ce e extraordinar într-o rutină”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 11:05

Argentinianul Leo Messi, căpitanul Barcelonei, le-a promis fanilor catalani că va cuceri Liga. Ar fi a 5-a sa cupă "cu urechi mari".

Pe 15 august, când le-a vorbit fanilor Barcelonei la deschiderea noului sezon, la primul speech cu banderola pe braț, Messi le-a promis: "Vom face totul pentru a readuce cel mai dorit trofeu pe Camp Nou". Leo e obsedat de cupa cu urechi mari a Ligii, pe care n-a mai câștigat-o din 2015, și a pornit în sprint din primul meci. 4-0, trei goluri Leo.

"Messterclass", a titrat cotidianul olandez Algemeen Dagblad.

În cazul lui, în fiecare meci mai cade un record. Are 8 hat-trick-uri în Champions, depășindu-l pe Cristiano Ronaldo. 8 "triple" în 14 sezoane europene în care a înscris consecutiv. Al 30-lea adversar care-i cedează argentinianului în elita continentală.

"Messi transformă tot ce e extraordinar într-o rutină. Ceea ce pentru noi este supranatural e normal pentru el", spune Ernesto Valverde, în timp ce antrenorul lui PSV, Mark van Bommel, fostul coechipier al sud-americanului în blaugrana, e convins că "nu există altul ca el în lumea fotbalului".

103
goluri a marcat Messi în 126 de meciuri de Liga Campionilor

7goluri a înscris argentinianul în 6 partide în acest start de sezon

"Liga Campionilor a fost mereu specială. Iar dacă Leo a anunțat la începutul sezonului că Liga e principala noastră țintă, atunci totul capătă o savoare aparte"
Ivan Rakitici, mijlocaș Barcelona

Vezi și: Messi l-a depășit pe Cristiano! Record stabilit după seara magică din Liga Campionilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează