INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GAFĂ

Ce gafă au făcut cei de la Barcelona: au zis că au deplasare la Bucureşti! » Maghiarii au luat foc: „Sper ca Ferencvaros să câștige cu Real Madrid”

Barcelona - Ferencvaros 5-1 // foto: Guliver/gettyimages
Barcelona - Ferencvaros 5-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 16:08 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 16:52

Miercuri, 2 decembrie, Barcelona va juca cu Ferencvaros în Liga Campionilor. Înainte de duelul cu maghiarii, catalanii au comis o gafă de proporții pe contul oficial de Facebook.

Într-o postare pe contul de Facebook, care prefațează partida de la Budapesta, Barcelona a scris că se pregătește pentru a zbura la București! Confuzia celor două capitale i-a înfuriat la culme pe fanii lui Ferencvaros, care au inundat cu comentarii pagina de Facebook a vicecampioanei Spaniei.

Ce comentarii au lăsat maghiarii pe pagina Barcelonei

  • „Sper să mergeți cu adevărat la București și noi să luăm cele 3 puncte pentru că ați ratat meciul! Apropo, care este diferența între catalani și spanioli? Pentru mine pare că e același lucru”
  • „E Budapesta, idioților, nu București”
  • „Mergeți la București, nicio problemă. Noi vom primi cele trei puncte, din moment ce suntem la Budapesta”
  • „Sper ca Ferencvaros să câștige cu Real Madrid miercuri în Liga Campionilor”
  • „Dacă cumpărați bilete de avion pentru București, veți fi foarte surprinși să vedeți că ați aterizat într-o altă țară”
Ce gafă au făcut cei de la Barcelona: au zis că au deplasare la Bucureşti! » Maghiarii au luat foc: „Sper ca Ferencvaros să câștige cu Real Madrid”
Între timp, Barcelona a editat postarea, iar „Bucharest” a fost înlocuit cu „Budapest”

În meciul tur, disputat pe 20 octombrie pe „Camp Nou”, Barcelona a câștigat fără drept de apel, scor 5-1. 

VIDEO. Rezumatul meciului Dinamo Kiev - Barcelona 0-4

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dezvăluiri șocante ies la iveală după decesul lui Maradona » Diego a căzut acasă și s-a lovit la cap cu o săptămână înainte să moară!

George Pușcaș, sâcâit de o accidentare. An încheiat pentru atacantul lui Reading?

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dragdim
dragdim  •  01 Decembrie 2020, 01:31

București, Budapesta.... tot in partea Europei unde se sta cu capul plecat și cu mâna întinsa înspre apus, unde dezbinarea e la putere ca deh: divide et impera!

lionforever
lionforever  •  30 Noiembrie 2020, 21:51
Postat de maddad pe 30 Noiembrie 2020, 17:44

Bai, *** de doi bani, ce sunteți, nu este nicio gafa. În engleza suna aproape identic, Bucarest/Budapest. Doua amărâte de orașele de provincie la nivel european. Voi, cei revoltați, sunteți în stare sa face diferența între Letonia și Estonia, între Carolina de Nord și Carolina de Sud, între Washington, DC și statul Washington, dar între England și New England? Evident ca nu, fiindcă sunteți inculți și pentru ca nu va intereseaza. Tot asa și ei, sunt inculți și nu îi interesează.

Nu mai exista Carolina de Nord și Carolina de Sud, Romeo fantastic a reușit să le unească formând un singur stat Carolina jambala.

magramescu
magramescu  •  30 Noiembrie 2020, 20:07

Na ca se intampla si invers. :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează