INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - ATLÉTICO 4-0

Bayern - Atlético 4-0. Campioana spulberă tot și Müller acuză arbitrul: „Cum să-mi dai cartonaș așa, contra celor mai mari cotonogari din fotbal?”

Bayern - Atlético 4-0. Campioana spulberă tot și Müller acuză arbitrul +15   FOTO
Bayern - Atlético 4-0. Campioana spulberă tot și Müller acuză arbitrul

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2020 10:51 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:38

Bayern - Atlético 4-0. Bavarezii au reușit al 12-lea succes consecutiv, bătând recordul Barcelonei din 2002-'03. Trupa lui Flick a demolat cazemata lui Atlético, Simeone retrăind corecția cu Dortmund

Bayern a făcut punte în 2020 între edițiile Ligii și rulează la viteză maximă, înșirându-și victimele fără milă. Ce contează că miercuri seară a vizitat-o Atlético? Campioana Europei a transformat în derizoriu defensiva lui Cholo Simeone (meciul 100 în Europa), ce pierduse cu 0-4 și la Dortmund, în 2018. A fost al 12-lea succes la rând, peste recordul stabilit de Barcelona în ediția 2002-2003!

"În zece minute ne-am stabilit reperele"

"Avem o echipă foarte bună, jucăm excelent împreună și sperăm să nu ne oprim prea curând", a explicat Coman, autorul "dublei", care a deschis și închis recitalul de la München. Iar Goretzka, și el marcator în poarta lui Oblak, l-a completat: "Ne-au trebuit zece minute ca să ne fixăm reperele în teren. Am fost extrem de eficienți și am profitat la maximum de ocaziile create". Și antrenorul Hansi Flick e supermulțumit: "Am avut o misiune dificilă, dar pe care am îndeplinit-o cu ușurință".

+11 FOTO

Müller protestează

Singurul ce-a avut ceva de reproșat a fost Thomas Müller, pasator la ultimul gol. S-a enervat pe englezul Oliver pentru "galbenul" luat după faultul la Trippier: "Hei, ce faci? Nu poate fi adevărat! Cum să-mi dai cartonaș așa, când jucăm contra celor mai mari cotonogari din fotbalul mondial?". 

1.966de minute fără gol marcat în deplasare în Ligă e seria lui Luis Suárez, care l-a întrecut pe Kanu (21 de meciuri, 1999-2004). Nu contează reușita uruguyanului din Final 8 de la Lisabona

UEFA CHAMPIONS LEAGUE. VIDEO + FOTO Bayern, devastatoare și în noua ediție! Real Madrid și Inter, probleme în grupa B

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close