INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - LIVERPOOL 1-3 (0-0 ÎN TUR)

BAYERN - LIVERPOOL 1-3 // James Milner și Virgil van Dijk exultă după calificarea în „sferturi”: „Tipul ăsta e incredibil!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 00:10

Liverpool a trecut de Bayern Munchen, scor 3-1 (0-0 în tur), și atacă din nou fazele superioare ale Ligii Campionilor. „Cormoranii” s-au împiedicat în finală sezonul trecut. 

  • Tragerea la sorți a „sferturilor” Ligii Campionilor are loc vineri, de la 13:00, liveTEXT pe GSP.ro.

„E un rezultat fantastic! Nu am reușit un meci tocmai bun, nu ne-a ieșit așa cum l-am pregătit, dar apărarea a rezistat. Micile lor inexactități ne-au ajutat, trebuie să recunosc. Tipul ăsta, Van Dijk, a marcat din nou. E incredibil!

Suntem 4 echipe din Anglia în optimi. E foarte bine pentru fotbalul din Premier League. Asta ne dorim! Nu știm cine va merge mai departe, dar noi categoric țintim trofeul”, a declarat mijlocașul lui Liverpool, James Milner, la final.

 „Am avut ghinion la golul egalizator marcat de Bayern. Știam că va fi greu, e un teren legendar, au niște jucători fantastici. E un sentiment de nedescris să marchezi într-un astfel de meci, într-un astfel de moment”Virgil van Dijk, stoper Liverpool 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Barcelona și Liverpool în sferturile de finală după ce le-au demolat pe Lyon și Bayern! 10 goluri într-o seară superbă de Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  14 Martie 2019, 07:18

Se mai întreabă cineva de ce i-a informat Löw pe cei trei "băeți" de la "campioană" să-și facă alte planuri? Eu cred că trebuia să îi spună și lui Neuer același lucru. Am impresia că îl cam vânuie maioul cu mușchi lipsă și face numai tâmpenii.

allez_lfc
allez_lfc  •  14 Martie 2019, 00:49

Virgil van Dijk e cel mai bun stoper din lume la ora actuala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează