INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN

Pierdere grea pentru Bayern Munchen, pentru returul cu Arsenal

Serge Gnabry (numărul 7), alături de Kane / Foto: Imago Images
Serge Gnabry (numărul 7), alături de Kane / Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 19:52 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 19:52

Serge Gnabry (28 de ani), aripa dreaptă a celor de la Bayern Munchen, nu va evolua în meciul de miercurea viitoare, împotriva formației Arsenal, din manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor din cauza unei accidentări.

Internaţionalul german s-a accidentat la coapsa stângă, informează agenția de presă News.ro.

Sancțiuni drastice după scandalul de la FC Hermannstadt - U Cluj » Un jucător al clujenilor, amendat și suspendat o lună
SANCȚIUNE
Sancțiuni drastice după scandalul de la FC Hermannstadt - U Cluj » Un jucător al clujenilor, amendat și suspendat o lună

Cât va dura absența lui Serge Gnabry

Extrema va lipsi între două şi trei săptămâni din cauza unei rupturi musculare în partea din spate a coapsei stângi, suferită marţi, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor dintre Arsenal şi Bayern (2-2).

Prin urmare, el va rata returul de pe Allianz Arena, miercuri 17 aprilie (22:00).

Internaţionalul german (45 de selecţii, 22 de goluri), care a marcat golul egalizator (1-1) împotriva fostului său club, Arsenal (2011-2016), a fost înlocuit în minutul 70 de Raphaël Guerreiro.

Scandal de arbitraj la Arsenal - Bayern: „Penalty clar!”

Arsenal a remizat cu Bayern, scor 2-2, în turul „sferturilor” Champions League după o partidă impresionantă. „Tunarii” au reclamat, însă, un posibil penalty chiar la ultima fază a partidei de pe Emirates.

Bukayo Saka (22 de ani) a deschis scorul în minutul 12, însă Bayern a întors repede tabela. Mai întâi a „lovit” Gnabry (28 de ani), în minutul 18, iar 14 minute mai târziu Harry Kane (30 de ani) după o lovitură de la 11 metri. Leandro Trossard (29 de ani) i-a adus egalarea lui Arsenal în minutul 76 și a stabilit scorul final: 2-2.

Chiar la ultima fază, Bukayo Saka, marcatorul primului gol, a căzut în careu după ce s-a lovit de portarul bavarezilor, Manuel Neuer (38 de ani) și a cerut o lovitură de la 11 metri.

Arbitrul suedez Glenn Nyberg nu a considerat că se impune acordarea unui penalty și a fluierat finalul partidei, spre disperarea jucătorilor lui Arsenal, care l-au înconjurat și i-au cerut socoteală pentru decizia luată.

„Mi s-a părut penalty clar, a fost clar contactul. Nu suntem mulțumiți de rezultat, dar, când ești condus cu 2-1 la pauză, un rezultat de egalitate este acceptabil", a declarat Leandro Trossard, marcatorul golului de 2-2, conform BBC.

Rio Ferdinand, fostul jucător al lui Manchester United, și-a dat cu părerea și a precizat faptul că trupa lui Arteta trebuia să beneficieze de o lovitură de la 11 metri: „Manuel Neuer își lasă piciorul. E penalty. Cei de la VAR ar fi trebuit să-l cheme pe arbitru să vadă faza. E o decizie majoră”, a adăugat și fostul jucător.

Calificarea se decide pe 17 aprilie, la Munchen. Între timp, Arsenal are un test complicat în Premier League, acasă, contra lui Aston Villa. Bayern, ieșită din lupta pentru titlu, primește vizita lui Koln.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Bayer Leverkusen - Bayern Munchen » Leroy Sane a spart o cameră după ce echipa sa a primit al treilea gol al meciului

Citește și:

Marica taxează doi oameni de bază ai naționalei: „Nu degeaba joacă unde joacă”
GSP LIVE
Marica taxează doi oameni de bază ai naționalei: „Nu degeaba joacă unde joacă”
Gică Hagi, verdict dur, după demiterea lui Ivaylo Petev: „Domn' profesor nu mai există în România”
CSU CRAIOVA - FARUL
Gică Hagi, verdict dur, după demiterea lui Ivaylo Petev: „Domn' profesor nu mai există în România”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează