INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - LAZIO 3-0

GALERIE FOTO Furia Bayern. Lazio, spulberată de „uraganul” Kane

Foto: Imago Images +8   FOTO
Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 23:52 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 00:06

Bayern Munchen a învins-o pe Lazio, scor 3-0, în „optimile” Ligii Campionilor, și s-a calificat în „sferturi” cu scorul general de 3-1

Cu titlul prea departe, la 10 puncte de Leverkusen, aproape imposibil de recuperat, eliminat stupefiant din Cupa Germaniei de Saarbrucken (1-2), o echipă de jumătatea clasamentului în liga a 3-a, Bayern a rămas cu gândul la Champions.

Unicul său obiectiv în acest sezon. Salvarea lui Thomas Tuchel. Dar jocul nu funcționa, pierduse în turul "optimilor", 0-1 la Roma cu Lazio, și Thomas Tuchel s-a enervat. „Suntem frustrați, furioși. Am făcut tot posibilul să pierdem". Acestea au fost cuvintele antrenorului german după înfrângerea de pe Olimpico.

GALERIE FOTO. Bayern - Lazio

Bayern - Lazio. foto: Imago Images
Bayern - Lazio. foto: Imago Images
Bayern - Lazio. foto: Imago Images
Bayern - Lazio. foto: Imago Images
Bayern - Lazio. foto: Imago Images
+4 FOTO

Tuchel știa că va părăsi Bavaria la sfârșitul sezonului. Totuși, dacă nu trecea de Lazio, era expulzat din Munchen imediat. Nimeni nu i-ar mai fi oferit nicio șansă. Ștefan Radu, în tribună. Pe teren i-ar fi fost și mai rău.

S-a îmbrățișat Tuchel cu Maurizio Sarri la marginea terenului. I-a zâmbit, dar de-abia aștepta să se răzbune în joc, echipa lui să anuleze avantajul biancocelestilor si să-i trimită acasă pe laziali, eliminați. Italianul spera ca apărarea lui aglomerată să reziste, sperând să surprindă pe contraatac. Nu ar fi fost exclus. Totuși, e greu să reziști dacă le cedezi prea mult mingea adversarilor, pentru că bavarezii știu ce să facă atunci când o au.

Construiesc bine, fundașii laterali Kimmich și Guerreiro avansează neîncetat pentru susținerea atacului, Musiala creează, Sane accelerează, iar Kane e periculos și când se plimbă prin careu. Simte jocul, balonul, poarta, plasa. „Weltklasse”, zic nemții. Clasă mondială. Și lui Ștefan Radu i-ar fi fost extrem de dificil în fața lui Kane.

Din tribunele lui Allianz Arena, de unde a urmărit meciul Radu, chiar nu-și putea ajuta foștii colegi. Incredibilă ratare, Immobile. Consecința: goluri Kane-Muller până la pauză. Italienii n-au renunțat la ofensivă, au ieșit și ei curajos de câteva ori, nu mult, era clar că voiau mai mult decât un 0-0 salvator. Numai așa, atacând și tu, puteai întrerupe asediul munchenez.

Musiala, Kane, Guerreiro, șuturile roș-albilor erau tot mai aproape. Numai că, pe acest fundal, cu Bayern dirijor, Lazio a avut prima mare ocazie de gol. De Ligt a deviat centrarea lui Zaccagni exact pe fruntea lui Immobile, uitat nemarcat în spatele lui Dier. Dar și un mare golgheter precum Ciro ratează uneori în situații aparent imposibil de ratat. Nu a nimerit poarta. Era minutul 37.

N-au deschis scorul peninsularii, a profitat Bayern instantaneu. În minutul 38, 1-0: Thomas Muller a recentrat inteligent în centrul careului, șutul greșit al lui Guerreiro a fost tocmai bun pentru devierea lui Kane.

Gazdele au intrat în priză dintr-odată. Al doilea minut al prelungirilor primei reprize, al doilea lor gol. Corner, voleu De Ligt la centrarea lui Guerreiro și altă deviere cu capul, Muller. 2-0. La pauză, cum nu se putea mai bine pentru Bayern, cum nu se putea mai rău pentru Lazio.

Încă o dată, Harry Kane: 33 de goluri în 33 de meciuri cu Bayern. Bavarezii au demarat și repriza secundă în același ritm. Fiecare acțiune în viteză provoca panică printre italieni, care l-au pierdut și pe Immobile, accidentat la genunchi după un contact dur cu De Ligt. Și au mai înscris o dată alb-roșii. Tot Kane. Mingea respinsă de Provedel la șutul lui Sane, exact în picioarele englezului. Cum să rateze?! Gol simplu, al 33-lea în 33 de meciuri în toate competițiile în acest sezon de debut la Bayern. HurriKane! 3-0 (66).

Muller a fost și el aproape de "dublă". A nimerit doar bara. Lazio a reacționat, Luis Alberto s-a aflat în poziție bună. Balon deviat în corner. Nici atunci n-a găsit cadrul porții. Oaspeții au tras de patru ori, niciodată n-au nimerit ținta. Rivalii, 22 la poartă, 7 cadrate, 3 goluri. Cu un asemenea scenariu, Bayern avea garantată calificarea în "sferturi". Și e acolo. Tuchel a luat acest examen.

FINAL. Bayern Munchen - Lazio 3-0

Bayern - Lazio, echipe de start

Bayern (4-2-3-1): Neuer - Kimmich, De Ligt, Dier, Guerreiro - Pavlovic, Goretska - Sane, Muller, Musiala - Kane
Rezerve: Da. Peretz, Ulreich, Kim, Gnabry, Choupo-Moting, Zaragoza, Davies, Laimer, Tel
Antrenor: Thomas Tuchel

Lazio (4-3-3): Provedel - Marusic, Gila, Romagnoli, L. Pellegrini - Guendouzi, Vecino, L. Alberto - Zaccagni, Immobile, F. Anderson
Rezerve: Sepe, Magro, Kamada, Pedro, Casale, Isaksen, Castellanos, Hysaj, Lazzari, Cataldi, Napolitano, Ruggeri
Antrenor: Maurizio Sarri

FOTO. Coregrafia suporterilor lui Bayern

Furia Bayern. Lazio, spulberată de „uraganul” Kane
Coregrafia celor de la Bayern
Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Euro GSP » Boțoghină și Drejan îl propun pe Dorinel Munteanu, la Bayern Munich, în locul lui Thomas Tuchel

Citește și:

Tifosii lui Lazio au cântat cu Ștefan Radu într-o faimoasă berărie din Munchen. Unii dintre ei au scandat și lozinci fasciste și au făcut salutul nazist
ITALIA
Tifosii lui Lazio au cântat cu Ștefan Radu într-o faimoasă berărie din Munchen. Unii dintre ei au scandat și lozinci fasciste și au făcut salutul nazist
Ștefan Radu on tour » Așa arată legenda lui Lazio, la aproape un an de la retragere: surprins într-un restaurant de lux din Germania
BAYERN - LAZIO
Ștefan Radu on tour » Așa arată legenda lui Lazio, la aproape un an de la retragere: surprins într-un restaurant de lux din Germania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
SuporterITC
SuporterITC  •  06 Martie 2024, 14:01

Titluri pompoase. Cum ar fi fost un Ferrari umileste un Logan ? Diferenta de valoare a loturilor este de 735 mil in favoarea lui Bayern.Am scos din lotul lui Bayern jucatori de 735 mil in total.Iata lista lor si ganditi va ca restul din lot trebuiau sa joace cu Lazio. Harry Kane; Jamal Musiala; Dayot Upamecano; Matthijs de Ligt; Min-jae Kim; Alphonso Davies;Joshua Kimmich; Serge Gnabry; Leroy Sané; Leon Goretzka; Manuel Neuer; Raphaël Guerreiro = 735 mil

gazistu
gazistu  •  06 Martie 2024, 09:46

Mi-o iesit pronosticul de luni 4.martie: 2- la pauza si 3-0 la final.... :))) cautati articolul de LUNI, 04 MARTIE 2024, cu titlul: ["Thomas Muller e sigur inaintea returului cu Lazio: „Vom defila ca pompierii! Ii «impachetam»”] .......................... si acolo lasat un commentul (am dat copy-paste):"Ii impacheteaza Bayern ..2-0 la pauza, 3-0 la final!!!" ..si exact asa s-a terminat!

brujo
brujo  •  06 Martie 2024, 06:01

Bayern oricum nu castiga CL. Il au pe Kane in lot. :))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează