INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - BAYERN MUNCHEN

Fără șanse la titlu în Bundesliga, Bayern atacă Liga Campionilor cu „sperietoarea” lui Arsenal, Harry Kane

Harry Kane
Harry Kane

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 11:35 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 13:39

Rămasă fără șanse la titlu în Bundesliga, Bayern Munchen forțează un succes în Liga Campionilor, competiție pe care a câștigat-o de șase ori, ultima dată în 2020.

Bavarezii se vor deplasa în Londra în această seară, unde o vor întâlni pe Arsenal, în sferturile de finală ale competiției. Meciul are loc de la ora 22:00 și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima Sport 2, Orange Sport 3 și Digi Sport 2.

Statul Islamic amenință cu atacuri teroriste la toate meciurile din sferturile Champions League
Terorism
Statul Islamic amenință cu atacuri teroriste la toate meciurile din sferturile Champions League

Harry Kane, „sperietoarea” lui Arsenal » 14 goluri în 19 meciuri contra „tunarilor”

Atacantul lui Bayern Munchen, Harry Kane (30 de ani), a marcat cele mai multe goluri în poarta lui Arsenal în Premier League, 14. De asemenea, fostul atacant al lui Tottenham a marcat cele mai multe goluri pe „Emirates Stadium” din postura de rival, 5.

Harry Kane are un sezon de debut fantastic în tricoul lui Bayern, în ciuda formei slabe traversată de bavarezi în acest moment. Kane a înscris de 38 de ori în 37 de meciuri în această stagiune. În Bundesliga, Kane a marcat de 32 de ori până acum, cu 6 etape înainte de final.

Recordul pentru cele mai multe goluri marcate într-un sezon de Bundesliga îi aparține lui Robert Lewandowski, care a reușit 41 de goluri pentru bavarezi în sezonul 2020-2021.

Harry Kane, implicat în cele mai multe goluri în această stagiune a Ligii Campionilor

Harry Kane a marcat 6 goluri în această stagiune a Ligii Campionilor, la egalitate cu Erling Haaland (Manchester City), Antoine Griezmann (Atletico Madrid) și Kylian Mbappe (PSG). Spre deosebire de cei trei rivali la „Gheata de Aur” a Ligii Campionilor, Kane a oferit și trei pase de gol, în timp ce Haaland a oferit doar una, iar Griezmann și Mbappe niciuna.

Ceilalți trei jucători se află în continuare în competiție. Erling Haaland va avea o misiune dificilă în „sferturi” contra lui Real Madrid, în timp ce Antoine Griezmann o va întâlni pe Borussia Dortmund, iar Kylian Mbappe pe Barcelona.

VIDEO. Euro GSP » Boțoghină și Drejan îl propun pe Dorinel Munteanu, la Bayern Munich, în locul lui Thomas Tuchel

Vezi și alte știri:

„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”
DĂNUȚ LUPU, ELIBERAT
„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”
Răspuns în 5 cuvinte » Cum a reacționat Alibec în fața interesului lui Gigi Becali
FCSB
Răspuns în 5 cuvinte » Cum a reacționat Alibec în fața interesului lui Gigi Becali

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează