INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 1-2

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 1-2 // GALERIE FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Momente incredibile la finalul meciului

FOTO: Reuters +19   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 00:01

Finalul meciului dintre Bayern Munchen și Real Madrid, scor 1-2, a oferit un moment ciudat. Neatenți, stewarzii au fost surprinși de câțiva suporteri care au pătruns pe teren.

Dacă unii dintre ei au fost inofensivi și doar au încercat să-și facă selfie-uri, alții au reprezentat ceva pericol, asta pentru că s-au apropiat amenințător de unii jucători.

Toni Kroos, fost jucător la Bayern Munchen, și starul Realului, Cristiano Ronaldo, au fost țintele câtorva dintre suporterii intrați pe gazon, în timp ce Ribery a fost la un pas să fie accidentat de unul dintre ei, printr-o alunecare care i-ar fi făcut invidioși și pe marii fundași ai lumii.

Stewarzii au intrat în alertă abia după ce unii suporteri au ajuns în mijlocul terenului. Au alergat după aceștia, dar a durat câteva zeci de secunde până când au reușit să-i captureze pe toți.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10154099813529868
Cami Nebi  •  26 Aprilie 2018, 00:40

,,Momente incredibile la finalul meciului Bayern-Real 2-1!".Sunteti de toata jena!Nici macar un scor corect nu puteti scrie?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează