INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE, TUR, BAYERN - REAL MADRID 1-2

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 1-2 // VIDEO + FOTO Copy/paste de anul trecut » Bayern a condus, dar a pierdut turul cu Real Madrid pe teren propriu, scor 1-2

Foto: Reuters +27   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 23:37

Bestia nu poate fi răpusă! Bayern a pierdut, 1-2, al șaselea meci la rând contra madrilenilor, care n-au jucat bine, dar au fost mai pragmatici. Heynckes, ghinionist cu accidentările, iar Zidane inspirat cu mutările.

75.000 de fani și o mare de steaguri alb-roșii așteaptă vendeta pe o Allianz Arena pregătită de gală. "Suntem mai buni decât anul trecut pentru c-avem apărarea în regulă și pe Heynckes pe bancă", amenință Bayern. Jupp repetă distribuția din returul cu Sevilla. Rafinha pe stânga, nu s-a recuperat Alaba. Dincolo, mică surpriză: nici Bale, însă nici Benzema lângă Ronaldo! Zizou îl preferă pe Vázquez, ce a scos penaltyul, atât de controversat, cu Juve și a salvat-o pe Real.

S-a rupt Robben!

Clasicul Europei începe abrupt. Cu Carvajal distrat, Lewandowski centrând de pe linia de fund și Müller nepregătit să-l încerce pe Navas. Vuietul din tribune se stinge deodată. Robben are probleme musculare. Nu mai poate. E abia minutul 8 și intră Alcantara! Nici Ramos nu se simte confortabil. Dincolo, Ronaldo și Isco nu prea pătrund în careu, bavarezii blochează prompt. Primul șut vine de la Rafinha, pe centru (19). Leagă o acțiune și Real, Carvajal îl ia la țintă pe Ulreich.

2 înlocuiri, 2 goluri

Bayern pândește și surprinde pe contraatac. James îl deschide pe un bulevard, în dreapta, pe Kimmich, ce-l simte pe Navas plecat pe centrare și lovește viclean la "scurt". Fundașul avansat de Guardiola rupe echilibrul, 1-0. Una caldă, dar vine iar și alta rece. Heynckes îl pierde și pe Boateng. În ritmul ăsta, bavarezii nu termină în 11. Important e să mai înscrie. Ce poziție bună are Hummels, reia peste bară! Dar și Rafinha, șut deviat în corner. Madridul iese din corzi, cu Marcelo inventând un voleu imparabil la marginea careului. Joc slab blanco, scor bun la pauză!

Ce inspirație, Zizou!

De la cabine, Real revine fără Isco, "amicul" lui Zizou, schimbat cu Asensio. Tot Bayern atacă mai decis. Müller e la un vârf să împingă în plasă o minge lucrată de bijutierul Ribéry în careul mic, dar Varane îl blochează formidabil. Riscurile asumate de bavarezi costă. Rafinha alunecă, pasează prost și de-aici contra devastatoare, Asensio-Vazquez, cu primul marcând sigur. Până și Isco pe margine a sărit să-l îmbrățișeze pe Zidane pentru inspirație! Bavarezii reiau forcingul mai feroce, cu Ribéry de neoprit. Face ce vrea în careul blanco, dar Navas își spală păcatele și scoate fantastic. Jucătorii cad ca spicele, vine rândul lui Carvajal să se accidenteze! Benzema, înlocuitorul său, ratează din unghi, singur cu Ulreich. Nu a fost seara lui Ronaldo, dar nici a lui Lewandowski, care ratează incredibil din fața lui Navas. "Bestiile negre" n-au putut fi răpuse.

150
de victorii are Real Madrid în Ligă, cele mai multe din istoria competiției. E urmată de Barcelona (138) - Bayern (128) - United (114) - Juventus (87).

21
de meciuri fără înfrângere acasă avea Bayern până azi

96
de victorii are Cristiano Ronaldo în Ligă, record al competiției pentru un singur jucător

6
înfrângeri consecutive are Bayern în fața lui Real Madrid, o premieră negativă în istoria clubului bavarez

  • În cealaltă semifinală, în partida tur, Liverpool a demolat-o pe AS Roma, 5-2 (DETALII AICI).
  • Retururile sunt programate pe 1 mai la Madrid și 2 mai la Roma.

BAYERN - REAL MADRID 1-2 (Kimmich 29 / Marcelo 44, Asensio 57)

Bayern: Ulreich - Kimmich, Hummels, Boateng (Sule 34), Rafinha - Javi Martinez (Tolisso 75) - Robben (Thiago 8), James, Muller, Ribery - Lewandowski
Rezerve: Starke, Wagner, Bernat, Rudy
Antrenor: Jupp Heynckes

Real Madrid: Navas - Carvajal (Benzema 67), Varane, Ramos, Marcelo - Modrici, Casemiro (Kovacici 83), Kroos - Lucas, Ronaldo, Isco (Asensio 46)
Rezerve: Casilla, Vallejo, Bale, Theo
Antrenor: Zinedine Zidane

Arbitru: Björn Kuipers / Asistenți: Sander van Roekel și Erwin Zeinstra / Rezervă: Charles Schaap / Arbitri adiționali: Pol van Boekel și Dennis Higler (toți din Olanda)

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (173)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Aprilie 2018, 19:59
Postat de luciann pe 26 Aprilie 2018, 00:56

Si ma mai intreba unul mai devreme ce inteleg prin buget nelimitat!:))) Aia doi ar fi buni si la Bayern sa-i inlocuiasca pe Ribery si Robben!:))) M-as multumi si cu Reus si Draxler!

Realul nu are buget nelimitat. e nevoie sa vezi ce transferuri au facut in ultimii ani in comparatie cu altii. nu au laut nici macar un fundas central calumea dupa ce a plecat Pepe. Real isi asigura o parte de buget din plecarea lui Bale si cedarea definitiva a lui James. de acolo ar veni 150 de milioane minim.

sala_dalles
sala_dalles  •  26 Aprilie 2018, 02:37

Omuletul si are nostalgii de cind se ducea sa faca treaba mare in cazemata din spatele curtii !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  26 Aprilie 2018, 02:35
Postat de sala_dalles pe 26 Aprilie 2018, 02:32

Inferiorul genetic din tzaranoia comenteaza nimic despre nimic !

:))))))))) OK..SI ATUNCI..CINE COMENTEAZA CE.. NIMICULE ..DACA N AI VAZUT MECIUL..? DOAR PT SHOW OFF.. CE..? PAPAGALULE.. AICI E SITE DE SPORT NU DE..BOCITOARE..

Vezi toate comentariile (173)
Comentează