INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - TOTTENHAM 3-1

BAYERN MUNCHEN - TOTTENHAM 3-1 // Accidentare bizară și gravă a lui Kingsley Coman: „Dacă mai trebuie să mă operez o dată, mă retrag!”

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 10:21

Kingsley Coman, francezul lui Bayern Munchen, a călcat greșit în victoria cu Tottenham, 3-1, afectându-și genunchiul stâng. Are ruptură de menisc, un tendon a fost atins și întreaga articulație a suferit. Dar nu are leziune la ligamentele încrucișate. 

Un jucător urmărit de ghinion, Kingsley Coman! La 23 de ani, francezul a suferit deja mai multe accidentări grave. Numai la piciorul stâng. Două numai în 2018, de fiecare dată la ligamentele gleznei. După cea de-a doua intervenție chirurgicală, atacantul declara: „Dacă mai trebuie să mă operez o dată, mă retrag!”.

I s-a blocat piciorul în gazon 

Anul acesta a fost mai bun. Până miercuri. În minutul 24, când încerca să agațe o minge la marginea terenului, i s-a blocat piciorul în gazon și genunchiul i s-a contorsionat cumplit, transformându-se într-un arc și făcându-l să sară bizar. Întreaga articulație a suferit. Un șoc teribil.  

La pământ, Coman privea disperat. Și el, și medicul bavarezilor, Müller-Wohlfahrt, au crezut că ligamentele încrucișate au fost afectate. Era același genunchi la care se mai lovise în urmă cu trei ani. A avut atunci o ruptură a ligamentului colateral extern.

„Refacere bună, Rege!”

Transportat imediat la spital, francezul a fost supus unei rezonanțe magnetice. Și nu are nimic la ligamentele încrucișate. Dar are o ruptură de menisc. Câteva luni de pauză. 

Pe Twitter, Bayern i-a transmis deja un mesaj: „Refacere bună și rapidă, Rege!”. Așa cum este alintat Kingsley. King. 

183 de zilea lipsit Kingsley Coman anul trecut după cele două grave accidentări suferite la ligamentele gleznei stângi

29 de goluria marcat Coman pentru Bayern în toate competițiile (143 de meciuri)

„Nu voi accepta a treia operație la piciorul stâng. Ajunge! Poate că piciorul meu stâng nu e făcut pentru fotbalul de înalt nivel. Voi avea o altă viață, o viață anonimă” - Kingsley Coman, atacant Bayern, în 2018

Vezi și: 

RB Salzburg // Erling Haaland, jucătorul-revelație al Europei, va semna în ianuarie cu o superechipă » Anunțul presei germane 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tesla5000
tesla5000  •  12 Decembrie 2019, 11:07
Postat de tesla5000 pe 12 Decembrie 2019, 11:06

Coman a cazut singur, gazonul este foarte bun. Ilie Dumitrescu se intreba daca nu cumva a fost provocat de ghetele pe care le folosesc multi fotbalisti, cele din vremea lui aveau doar 6 crampoane (4 pe spate, doua pe fata) care asigurau o buna priza la orice tip de gazon.

patru pe fata, doua pe spate...

tesla5000
tesla5000  •  12 Decembrie 2019, 11:06

Coman a cazut singur, gazonul este foarte bun. Ilie Dumitrescu se intreba daca nu cumva a fost provocat de ghetele pe care le folosesc multi fotbalisti, cele din vremea lui aveau doar 6 crampoane (4 pe spate, doua pe fata) care asigurau o buna priza la orice tip de gazon.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează