INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BAYERN MUNCHEN, MÎINE, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bayern Munchen vine fără opt "grei"!

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Ieri, s-a adăugat şi Olici pe lista indisponibililor pentru Cluj. Croatul şi-a distrus meniscul şi va lipsi 6 luni.

În cîrje. Aşa aterizează Bayern la Cluj pentru returul de mîine cu CFR, din grupele Ligii. Ca şi cum nu-i era de ajuns o listă şi aşa lungă de accidentaţi, şapte la număr, antrenorul Louis van Gaal l-a pierdut şi pe Ivica Olici. Atacantul croat avea probleme serioase la meniscul extern al genunchiului încă din august, iar medicul Muller-Wohlfahrt l-a ţinut cît s-a putut pe infiltraţii.

Dar leziunea s-a complicat şi Olici va trebui să fie operat, ceea ce înseamnă 6 luni de pauză. Bayern nu va putea conta contra clujenilor nici pe Arjen Robben, Franck Ribery, Marc van Bommel, Miroslav Klose, Vinicius Breno, Diego Contento şi nici pe Holger Badstuber, accidentat şi absent inclusiv sîmbătă, la 4-2 cu Freiburg. Van Gaal aduce azi în România doar 15 jucători!

6 meciuri a jucat Olici în acest sezon pentru Bayern, fără să înscrie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
flacara.visinie
flacara.visinie  •  02 Noiembrie 2010, 11:45

O fi bine? N-o fi bine? Rezervele vor juca cat pot de bine, nu au prea multe sanse sa arate ce pot. Dar au jucat suficient impreuna incat sa obtina rezultate?

mpanciuc
mpanciuc  •  02 Noiembrie 2010, 10:15

Chiar daca Bayern e in "carje" ne bate de ne scoate fotbalul din cap.Rezolva partida Cadu si Panin

fotbalfan
fotbalfan  •  02 Noiembrie 2010, 06:24

naspa astia de la cfr daca nu bat pe nemti! :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close