INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ACCIDENTĂRI

Bayern tremură pentru Van Buyten şi Demichelis

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

Bayern Munchen are mari probleme de personal înaintea returului cu Lyon din semifinalele Ligii Campionilor.

 

Ca şi cum nu i-ar fi ajuns absenţa lui Ribery, eliminat în manşa-tur, antrenorul Louis van Gaal nu ştie dacă va putea conta pe ambii fundaşi centrali, Martin Demichelis şi Daniel van Buyten (foto).

Amîndoi s-au accidentat în confruntarea din campionat, de sîmbătă, cu Borussia Monchengladbach. Demichelis s-a plîns de dureri musculare şi a fost înlocuit la pauză, iar Van Buyten a primit o lovitură în urma căreia a trebuit să fie înlocuit.

"E o tragedie ce ni s-a întîmplat. Sper ca pînă marţi, cînd jucăm la Lyon, să-l recuperăm măcar pe unul dintre ei", a spus Louis van Gaal.

Adversara sa, Lyon, n-a jucat în campionat, amînîndu-şi partida cu Monaco pentru a putea pregăti cît mai bine reuturul cu nemţii.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează