INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS MONACO - JUVENTUS 0-2

BBC on air, Buffon on fire! Gigi nu a mai primit gol în Ligă de când americanii erau conduși de Obama

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2017 10:43

Apărarea lui Juventus a fost din nou perfectă, chiar și în clasicul sistem cu trei stoperi. Iar Buffon a închis formidabil poarta cu Monaco (2-0), la centenarul aparițiilor sale în Ligă.

Surpriza lui Allegri pentru Monaco a produs alt "clean sheet". Revenirea deloc scontată la tridentul BBC, prin titularizarea lui Barzagli și avansarea "aripilor" Dani Alves și Alex Sandro, i-a adus campioanei Italiei al șaselea meci la rând fără gol primit în Ligă. Record în istoria clubului.

"Ultima oară când bianconerii au trebuit să scoată mingea din plasă, americanii erau conduși de Obama!", a punctat Gazzetta dello Sport.

"Nu-mi lipsește «Balonul de Aur»"

Iertați la ratările lui Falcao și Mbappé, într-o zi ezitantă pentru Bonucci, torinezii au fost salvați în clipele critice de Buffon. "Mai avem de ameliorat unele aspecte, deși ne-am apărat compact. Mie nu-mi lipsește «Balonul de Aur», nu mă gândesc la el. La sfârșit, am făcut schimbul de tricouri cu Mbappé, în semn de respect.

Când eram puști am fost refuzat și m-am simțit rău", a spus Gigi, la al 100-lea meci în Ligă. Doar al doilea italian, după Paolo Maldini, Buffon e cu mintea la a treia finală și de trofeul care chiar îi lipsește! 

"Eu sunt în poartă să apăr și să-mi arăt valoarea, indiferent de vârstă. Obiectivul e ca atunci când mă voi retrage să aud că e păcat că am renunțat"
Gianluigi Buffon, căpitan Juventus

621 de minute fără gol primit are Juventus în actuala Ligă. Buffon, numai 528, lipsind cu Dinamo Zagreb

2 goluri a încasat formația lui Allegri, neînvinsă în această ediție, de la Tolisso (Lyon) și Pareja (Sevilla)

5 ani și 99 de zile a fost diferența de vârstă în favoarea "Bătrânei Doamne" în meciul cu Monaco, record al unei semifinale de Ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  04 Mai 2017, 12:04

Bufon la Casa Albă, Buffon în poartă la Juve, secretul succesului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează