INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - AC MILAN 4-0

Beckham, frustrat. Abbiati: "Înfrîngere ruşinoasă"

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Jucătorii Milanului au părăsit Old Trafford cu capetele plecate miercuri seară.

 

După 0-4 în returul cu Manchester United (2-3 în prima manşă), portarul Abbiati a spus: "Mi-e ruşine că am pierdut de o asemenea marieră". Iar David Beckham (foto), revenit pe gazonul unde a îmbrăcat de atîtea ori tricoul lui Manchester United, şi-a strigat la rîndu-i frustrarea: "A fost o seară emoţionantă dacă mă gîndesc la reîntîlnirea cu foştii mei suporteri şi tristă dacă avem în vedere rezultatul. Aş fi vrut totuşi să joc din primul minut, nu să intru abia în repriza secundă".

Doar directorul general Adriano Galliani a încercat să mai dreagă cît de cît busuiocul: "Era normal să se întîmple aşa ceva. N-am avut apărare şi ei sînt un club mai puternic în momentul de faţă. Au bani mai mulţi cu care să-şi întărească an de an echipa".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  11 Martie 2010, 16:12

nu inteleg afirmatia "au mai multi bani sa isi intareasca echipa"... in absolut fiecare an bilantul transferurilor e pozitiv (financiar) pentru man utd... vand mult mai mult decat cumpara... cel mai bun exemplu este vanzarea din acest an a lui cristiano ronaldo, si aducerea lui owen, liber de contract... nu stiu daca milan procedeaza la fel...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează