INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA ROȘIE

Belodedici, primele impresii după evenimentul de la Belgrad! "Cu el voiam să mă revăd!" » Superjucătorul despre care spune că "fuma imediat cum se trezea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 17:40

Înaintea meciului dintre Steaua Roșie și Napoli, 0-0, pe teren și-au făcut apariția vedetele din generația de aur a sârbilor, care au defilat pe pista de atletism cu o copie a trofeului Cupei Campionilor câștigată în 1991. 

Printre aceștia a fost și Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român care a cucerit trofeul cu două echipe diferite, prima oară cu Steaua în 1986. 

"A fost o întâlnire frumoasă, emoționantă. Cum sunt și cele cu Steaua București. Nu ne-am văzut de foarte mult timp. A contat mult și atmosfera de la Belgrad. Mi-au trecut prin față imagini cu meciurile noastre.

Atunci veneau mai mulți oameni pentru că nu erau scaune și încăpeau peste 80.000 de oameni", a zis Belodedici la TV Digi Sport.

...despre egalul cu Napoli: "Lumea e mulțumită de rezultat. Rezultatele nu au contat așa mult, calificarea a fost mai importantă. Nu au mai fost din 1992. Orice punct e un bonus".

Citește și: FOTO Imagini impresionante de pe "Marakana" din Belgrad, înaintea meciului cu Napoli » Belodedici, din nou alături de Mihajlovici și Savicevici

"Mi-ar fi plăcut să-l revăd pe Prosinecki pentru că era colegul meu de cameră. El fuma mult, într-adevăr. În toaletă fuma. Cum se trezea punea mâna pe pachet și fuma. Mă deranja că nu puteam intra în toaletă. Dar era extraordinar cum putea ține pasul. Nu avea vreo pregătire fizică ieșită din comun, mereu rămânea în urmă, dar avea multe alte calități" Belodedici

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marian0904
marian0904  •  19 Septembrie 2018, 22:25

Bravo, Crvena Zvezda! Sanatate celor din poza si succes celor tineri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează