INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - REAL MADRID 0-2

Au analizat imaginile » De de s-a înfuriat Benzema pe Ancelotti în Chelsea - Real Madrid

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 21:07 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 22:46

Aflat în cursă cu Robert Lewandowski pentru locul 3 al topului golgheterilor Ligii, Karim Benzema s-a supărat pe tehnicianul lui Real Madrid când l-a schimbat în repriza a doua a meciului cu Chelsea. Francezul, 90 de goluri în Champions, nu a înscris la 2-0 cu Chelsea, în returul „sferturilor” Ligii, și a rămas în urma lui Lewandowski (91).

Într-o perioadă când juca foarte bine, marcând 18 goluri în 2023 (numai Erling Haaland mai avea această cifră la Manchester City), Karim Benzema a dezamăgit marți seară, pe Stamford Bridge, deși Real Madrid a câștigat cu 2-0 returul „sferturilor” în fața lui Chelsea (după 2-0 în prima manșă) și s-a calificat în semifinalele Ligii.

Karim Benzema, supărat, spre Carlo Ancelotti: „Mă simt bine!”

Lovit de Thiago Silva încă de la începutul meciului - căpitanul adversarilor l-a călcat pe piciorul stâng - atacantul în vârstă de 35 de ani nu a mai fost la fel de implicat în joc, nu și-a creat ocazii, nu a mai provocat pericol la poarta lui Kepa. Dar, chiar și așa, nu ar fi vrut să fie înlocuit.

De aceea, în clipa în care antrenorul Carlo Ancelotti a anunțat că îl schimbă pe căpitan cu Aurelien Tchouameni, în minutul 71, Benzema s-a supărat. La marginea terenului, francezul i-a reproșat tehnicianului decizia sa. „Mă simt bine!", i-a spus Karim italianului. O imagine prezentată la emisiunea El Chiringuito (postul spaniol Mega). Benzema îl privea nervos pe Ancelotti, care a încercat să-l liniștească.

Karim Benzema nu mai vrea să fie înlocuit

Liderul blanco nu vrea să mai piardă niciun minut în Champions League. E în cursă cu Robert Lewandowski pentru locul 3 în topul celor mai prolifici jucători din istoria Ligii. Polonezul Barcelonei ocupă acum a treia poziție, are 91 de reușite, și Benzema e imediat în spatele lui, cu 90 de goluri. Vrea să-l depășească pe Lewandowski, mai ales că acesta a părăsit actuala ediție de Champions încă după faza grupelor.

Benzema a ratat 14 partide în acest sezon din cauza accidentărilor. Când se simte bine, vrea să continue pe teren până la sfârșitul meciurilor. În toate competițiile.

Statistică ȘOCANTĂ: Karim Benzema a realizat în El Clasico ceva ce nu mai reușise niciun madrilen de 60 de ani!
SPANIA
Statistică ȘOCANTĂ: Karim Benzema a realizat în El Clasico ceva ce nu mai reușise niciun madrilen de 60 de ani!

Karim Benzema, pe 5 la numărul de meciuri în Ligă, pe 4 la golgheteri

Karim, 35 de ani, este în Top 5 al jucătorilor cu cele mai multe întâlniri în Ligă, și în Top 5 al golgheterilor întrecerii. Ocupă locul 5 după numărul de meciuri, evoluând marți pentru a 150-a oară în Champions (în semifinale îl va întrece pe Xavi, 151). Și e pe 4 la cei mai prolifici, putând să-l depășească pe Lewandowski în următoarea fază a competiției.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

PSG a decis pe cine vrea antrenor: „Cu el în vestiar va fi ca la închisoare, dar își va câștiga respectul!”

Lionel Messi ar putea salva Barcelona » Impact global de nivelul „Air Jordan”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează