INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - REAL 4-3

Explicațiile lui Benzema după „scărița” împotriva lui City » Reacția spumoasă a lui Pep Guardiola

Karim Benzema (34 ani) Foto: Imago
Karim Benzema (34 ani) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 09:30 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 09:51

Manchester City a învins-o pe Real Madrid, 4-3, în turul primei semifinale din Champions League. Karim Benzema (34 ani), golgheterul lui Real Madrid, i-a ținut în joc pe „Los Blancos”, după ce a reușit din nou o „dublă”.

Francezul a fost, la fel ca și-n alte meciuri, esențial pentru madrileni, reducând din diferență în două rânduri și pastrând astfel vii șansele Realului de a se califica în finala Ligii Campionilor.

Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs! + Doi foști mari arbitri s-au înclinat în fața românului: „Dovadă de arbitraj extraordinar”
CITY - REAL 4-3
Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs! + Doi foști mari arbitri s-au înclinat în fața românului: „Dovadă de arbitraj extraordinar”

Karim Benzema, despre cum a gândit penalty-ul împotriva lui Manchester City

La scorul de 4-2 pentru „cetățeni”, Aymeric Laporte a făcut henț în propriul careu, iar „centralul” Istvan Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri. Benzema și-a asumat responsabilitatea și l-a executat pe Ederson cu o „scăriță” superbă. Astfel, totul va fi decis în Spania la meciul retur.

După meci, Benzema a explicat cum a luat decizia de a executa penalty-ul în acel stil. Francezul a evidențiat importanța încrederii în astfel de momente.

„Dacă nu bați un penalty, nu vei rata niciodată de la punctul cu var. E mai rău să nu încerci deloc. A fost vorba de încredere în sine, atâta tot. 

Am fost foarte încrezător, motiv pentru care am executat astfel și a ieșit foarte bine. Nu e un secret, e doar încredere și nimic mai mult. Totul se bazează pe factorul psihic”, a explicat Benzema, conform givemesport.

„Scărița” lui Benzema a provocat reacția spumoasă a lui Guardiola

Antrenorul lui City a fost exasperat de „scărița” lui Benzema. Pe lângă faptul că atacantul francez a reușit să reducă diferența cu doar 10 minute înainte de finalul meciului, modul în care a ales să execute penalty-ul l-a scos din minți pe Guardiola.

VIDEO cu reacția lui Guardiola după „scărița” lui Benzema 

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

VIDEO + FOTO Istvan Kovacs, în centrul atenției la Manchester City - Real Madrid » Toate camerele au fost pe arbitrul român: „E coautor la gol! Se vede Qatarul!”

FOTO Istvan Kovacs și Pep Guardiola, moment tensionat în Liga Campionilor! De la ce a pornit totul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  27 Aprilie 2022, 10:28

E lejer in Top 5 meciuri din ultimii ani. Doar City - Spurs din semi de acum 2 ani a fost mai mișto

Vezi toate comentariile (1)
Comentează