INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN

Berlusconi spune lucruri trăznite după victoria, 2-0, cu Plzen: "Milan e mai puternică decît Barcelona, vom cîştiga TOT!"

Silvio Berlusconi e convins că Milanul său e mai tare ca Barcelona
Silvio Berlusconi e convins că Milanul său e mai tare ca Barcelona

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 14:32

Patronul formaţiei italiene AC Milan, Silvio Berlusconi, e convins că echipa sa va cîştiga toate trofeele puse în joc în acest sezon. "Milan e mai puternică decît FC Barcelona şi îşi va adjudeca toate trofeele".

Declaraţia a fost făcută astăzi de Berlusconi în faţa unui grup de deputaţi din partidul său. Prim-ministrul italian a împlinit azi 75 de ani. Berlusconi e foarte entuziasmat după victoria echipei sale în faţa Viktoriei Plzen, cu 2-0, în faza grupelor din Liga Campionilor.

AC Milan e lider în grupa H, la egalitate de puncte cu FC Barcelona, echipă pe care a întîlnit-o pe 13 septembrie, partida încheiîndu-se cu o remiză, 2-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
red77
red77  •  30 Septembrie 2011, 07:26

la ce rezultate a avut si ce a facut pana acum in fotbal cu milan berlusconi poate zice orice. inclusiv ca va cumpara gesepeul si va transfera pe toti la REBU

the_one1315
the_one1315  •  29 Septembrie 2011, 18:09

De ce credeti ca zice lucruri trasnite? Adica barca nu are voie sa piarda,sau ce? Nu stiu ce vedeti asa mare lucru la aceasta echipa. Ok,e buna,dar nu invincibila!

mike8
mike8  •  29 Septembrie 2011, 16:47

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !""""

Vezi toate comentariile (7)
Comentează