INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OFERTĂ DE MONDIALE

Bilete gratuite pentru muncitorii care au lucrat la stadioane

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Toţi cei care au fost angrenaţi în construirea celor 5 noi arene pe care se va juca în Africa de Sud vor putea intra fără să plătească la turneul final. FIFA a anunţat că va repartiza fiecărui muncitor două bilete la un meci al competiţiei porgramate între 11 iunie şi 1 iulie.

Primul tichet gratuit a fost înmînat astăzi de preşedintele Comisiei de Organizare al CM, Danny Jordaan, şi de secretarul general al forului mondial, Jerome Valcke, unui angajat la lucrările noilor stadioane din Africa de Sud. "Este recompensa perfectă să putem viziona pe viu un astfel de eveniment", a declarat Patrick Geqeza, unul dintre muncitori. Distribuirea acestor bilete gratuite începe pe 17 mai, FIFA anunţînd că va repartiza alte 120.000 de bilete studenţilor şi tinerilor care au participat la acitivităţi sociale legate de promovarea Cupei Mondiale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează