INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FENERBAHCE, JOI, ORA 20:00, PRO TV

Bilica, omul care i-a luat Stelei titlul în 2008, va fi titular diseară la Fener!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2009 00:00

Steaua se va reîntîlni în această seară la meciul cu Fenerbahce cu unul dintre jucătorii care i-au marcat istoria recentă.

Este vorba despre fostul fundaş al Universităţii Cluj, Fabio Bilica, omul care a influenţat decisiv soarta titlului de campioană a României în sezonul 2007-2008. Brazilianul a comis faultul care a condus la un penalty din care CFR Cluj a cîştigat derby-ul cu Universitatea din ultima etapă a stagiunii şi, implicit, titlul în Liga I. Acuzat atunci că ar fi fost contactat de oficialii grupării feroviare înainte de meci, Bilica a infirmat zvonurile şi a părăsit Ardealul după retrogradarea "Şepcilor roşii".

Fabio Bilica, 30 de ani, a ajuns ulterior la Sivasspor şi a fost transferat în vară de Fenerbahce, care l-a cedat la schimb pe Yasin Çakmak şi a plătit în plus două milioane de euro în schimbul serviciilor sale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
 •  22 Octombrie 2009, 13:08

Ce site de ráhát! Doar Steaua joca astazi? Nu va este rusine asa, un picut? Celelalte echipe romanesti nici nu exista? rátátilor ce sunteti!

 •  22 Octombrie 2009, 12:25
Postat de pe 22 Octombrie 2009, 11:35

Mai fuckere, el a facut acel fault , ok , CFR a dat gol, a castigat acel meci si la final a ajuns campioana. Dar doar faultul ala a contat pentru titlu? Ce fucker poti fi.

nu a contat doar acel penalty,ca doar sezonul are 34 de etape,dar cand ai meci decisiv si primesti penalty in minutul 70 poti spune ca a fost decisiv.bilica a luat banii si a plecat,a fost baiat destept.

mihai_s
mihai_s  •  22 Octombrie 2009, 12:19

doamne, ce titlu idiot. cfr a condus CONTINUU clasamentul, chiar dak steaua a furat pe unde a prins si a avut 10 victorii consecutive in retur (inclusiv acel rasunator 3-0 din giulesti, pacat ca imi scapa marcatorii)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close