INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - CELTIC (3-0 ÎN TUR), AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI 2, DOLCE 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bîntuit de Liverpool » Juventinul Pirlo vrea să evite un coşmar similar celui trăit în finala de Ligă din 2005

Pirlo a căzut pe gînduri înaintea returului cu Celtic
Pirlo a căzut pe gînduri înaintea returului cu Celtic

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 22:43

Acum 8 ani, la Istanbul, internaţionalul italian pe atunci la Milan a pierdut în faţa cormoranilor la penalty-uri, deşi a condus cu 3-0 la pauză.

Andrea Pirlo nu poate sta liniştit înaintea returului de diseară cu Celtic Glasgow. Deşi Juventus a cîştigat prima manşă cu 3-0 şi toată lumea o vede deja în "sferturi", mijlocaşul bianconero îndeamnă la prudenţă: "De cîte ori joc împotriva echipelor britanice îmi revine în minte coşmarul pe care l-am trăit în finala Ligii din 2005, cînd eram la Milan".

Atunci, la Istanbul, rossonerii au condus-o pe Liverpool cu 3-0 la pauză. Dar cormoranii au avut o revenire fantastică după reluare, au egalat la trei şi au dus finala în prelungiri şi apoi la penalty-uri, unde s-au impus cu 3-2. Iar trofeul a luat drumul Angliei.

Pirlo recunoaşte că "Celtic ar fi meritat mai mult în tur". Şi crede că, de aceea, scoţienii "sînt răniţi în orgoliul propriu. N-aş vrea să tratăm meciul cu superficialitate şi să le permitem să-şi ia revanşa. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istoria lui Juventus".

562128-casete-liga.jpg

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (1)
eternalchamp
eternalchamp  •  06 Martie 2013, 11:02

hai te rog frumos pirlo lasa aberatiile, Celtic nu e Liverpool si tentativele astea de "motivare" sunt penibile pai joaca celtic cu juve 10 ani si nu intoarce rezultatul din tur :) Declaratie facuta sa se afle in treaba lol =))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează