INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - OLYMPIAKOS, AZI, 21:45, DOLCE 2

Bodyguard » Bayern Munchen și-a angajat un specialist antitero pentru protecția jucătorilor

Jose Meneses, bodyguardul angajat de Bayern, va veghea la siguranța jucătorilor
Jose Meneses, bodyguardul angajat de Bayern, va veghea la siguranța jucătorilor

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 00:00

Jose Meneses, pe numele său, a colaborat și cu ”naționala” Germaniei, de securitatea căreia s-a ocupat încă din 2006, cînd selecționer era Klinsmann.

Bayern a reacționat prompt după atentatele din 13 noiembrie, de la Paris. Iar diseară, la meciul cu Olympiakos, cu ochii pe echipă și pe cei aflați pe bancă va fi un super bodyguard: Jose Meneses.

Necunoscut publicului larg, dar familiar multora dintre jucătorii munchenezi, care-l știu de ani buni, de la "naționala" Germaniei.
Meneses a fost angajat de Federația germană (DFB) înaintea CM 2006, la solicitarea expresă a selecționerului de atunci, Jurgen Klinsmann.

Împreună cu Bjorn Borgmann, coleg la firma "Shield Security Service", el a asigurat protecția internaționalilor și a staff-ului tehnic la trei Mondiale (2006, 2010, 2014) și două Europene (2008, 2012).

Jobul lui Meneses nu înseamnă doar protecția jucătorilor și a lui Guardiola. El va pune la punct toate planurile de securitate la fiecare apariție publică a echipei.

Iar în deplasări, va pleca mereu înaintea acesteia pentru a "scana" și securiza locația unde bavarezii își stabilesc cartierul general. Ca la "națională".

Sammer, succesorul lui Pep?

Bayern a anunțat că va discuta în decembrie cu Pep Guardiola despre prelungirea contractului scadent vara viitoare. Dacă nu vor ajunge la o înțelegere, tabloidul Bild susține că succesorul catalanului ar putea fi chiar managerul Matthias Sammer.

Sîmbătă, reporterii l-au surprins pe Sammer dîndu-i indicații tactice lui Alaba de față cu Guardiola și imediat au speculat: "Să fie el urmașul lui Pep?".

3-0e scorul cu care Bayern a cîștigat prima manșă cu Oly, de la Atena

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close