INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RAKOW - FC COPENHAGA 0-1

Cum i-a văzut presa poloneză pe Bogdan Racovițan și pe Deian Sorescu » De la „ghinionistul serii” la „mingea a refuzat să-l asculte”

Deian Sorescu a avut „o contribuție minimă”. Foto: Imago Images
Deian Sorescu a avut „o contribuție minimă”. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 12:21 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 12:37

Ziarele poloneze i-au apreciat diferit pe Bogdan Racovițan (23 de ani) și pe Deian Sorescu (25) după eșecul echipei lor, Rakow, în fața lui FC Copenhaga (0-1). Primul și-a dat autogol, celălalt a fost introdus în minutul 23.

Aflați pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Israel și Kosovo, din preliminariile Euro 2024, Bogdan Racovițan și Deian Sorescu au ieșit destul de șifonați din meciul cu FC Copenhaga (0-1), disputat marți în play-off-ul Ligii Campionilor. 

Primul a marcat, în proprie poartă, golul victoriei danezilor, Sorescu a început rezervă, dar a intrat în minutul 23, în locul brazilianului Jean Carlos, accidentat.

Un gigant european, cumpărat de șeici! Tranzacție de 7 miliarde de euro
MANCHESTER UNITED
Un gigant european, cumpărat de șeici! Tranzacție de 7 miliarde de euro

Jurnaliștii polonezi nu s-au pus de acord în privința lui Bogdan Racovițan

Racovițan a fost declarat de cotidianul polonez Sport „ghinionistul serii. Vrând să centreze, Mohamed Elyounoussi l-a lovit, iar mingea a ricoșat spre poartă și l-a surprins pe Kovacevic. După aceea, românul s-a descurcat bine împotriva lui Elyounoussi, a fost un punct solid în defensivă”.

Și Przeglad Sportowy consideră, că Racovițan „a fost unul dintre cei mai ghinionişti de pe teren. După autogol a jucat o minge cu mâna aproape de propria suprafaţă de pedeapsă, creând o nouă şansă pentru oaspeţi. În ciuda faptului că a luptat la sacrificiu, prestația lui rămâne una slabă”.

Cum i-a văzut presa poloneză pe Bogdan Racovițan și pe Deian Sorescu » De la „ghinionistul serii” la „mingea a refuzat să-l asculte”
Bogdan Racovițan. Foto: Imago Images

Deian Sorescu a avut „o contribuție minimă. Mingea a refuzat să-l asculte”

În ceea ce-l privește pe Deian Sorescu, Sport consideră că a avut „o contribuție minimă„ în jocul lui Rakow: „În acțiunile ofensive, i-au lipsit deciziile bune. A întârziat pasele și a trimis și câteva centrări inexacte”. 

Przeglad Sportowy i-a reținut „o performanță solidă, dar în situațiile de gol i-a lipsit precizia. Mingea a refuzat să-l asculte”.

Citește și:

Unde se vede la TV Sepsi - Bodo/Glimt, prima manșă din play-off-ul Conference League

Edi Iordănescu, gata să lase acasă o vedetă a Superligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează