INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - ARSENAL, MARŢI, ORA 21:45

Bojan despre posibila titularizare în partida cu Arsenal: "Nu mă tem de nimic, e o adevărată finală pentru noi"

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Bojan Krkic a vorbit în cadrul conferinţei de presă dinaintea returului cu Arsenal Londra, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Tînărul atacant ar putea fi titular în această seară, în absenţa accidentatului Zlatan Ibrahimovic.

"Cel mai important e să cîştigăm, nu dacă joc eu sau nu. Nu ar fi o dezamăgire să nu joc. Antrenorul ştie cel mai bine ce are de făcut şi pe cine să trimită pe teren. Toţi jucătorii din lot sînt pregătiţi şi se poate conta pe ei, iar asta e cel mai important. Pe oricine ar alege Pep sînt convins că va da totul, iar dacă se va conta pe mine, nu mi-e teamă de nimic.

Vom ataca, aşa cum facem întotdeauna, astfel vom avea mai multe şanse. Arsenal va veni pe Camp Nou să Cîştige şi sigur au pregătit meciul pentru a înscrie, pentru că au nevoie. Pentru noi, acest meci e o adevărată finală", a spus Bojan.

După ce tehnicianul Pep Guardiola a declarat în urmă cu o săptămînă că se simte dator faţă de vîrful de 19 ani pentru că nu îi poate oferi mai multe minute în tricoul blau-grana, Bojan spune că îi este foarte recunoscător şi gata oricînd va fi nevoie de el să intre pe teren. "În meciul cu Bilbao am jucat foarte bine, iar acum am şansa să joc mai mult. Dacă nu se va întîmpla asta, sînt încă tînăr şi voi continua să învăţ şi să trec peste obstacole", a declarat Bojan, conform marca.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  06 Aprilie 2010, 20:10

E genial baiatul asta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează