INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 1-4

Buffon își încheie trist ultima mare finală din carieră: "Am rămas cu gura căscată"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 00:36

Stăpânindu-și cu greu emoțiile, Gianluigi Buffon, goalkeeper-ul lui Juventus, a comentat înfrângerea suferită de Juventus în finala Ligii cu Real Madrid, scor 1-4.

"E o dezamăgire mare. Credeam că am făcut tot ceea ce trebuia pentru a juca și câștiga această finală. 

Am avut o primă repriză excelentă, în care am pus în dificultate Realul, după care în partea secundă a meciului am rămas cu gura căscată. Am avut abordarea corectă în prima repriză, dar nu am mai reușit acet lucru și după aceea. Păcat că nu am condus la pauză, poate altfel s-ar fi jucat meciul. Oricum, victoria Realului e meritată, fără dubii.

Ne pare foarte rău că am pierdut. Pentru a cuceri trofeul mult râvnit e nevoie de mult mai mult, să crești enorm în joc, să reziști adversității", a declarat Buffon, la interviul de după meciul cu Real, pierdut cu 1-4.

Citește AICI cronica finalei dintre Juventus și Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gizeh
gizeh  •  05 Iunie 2017, 23:39

Toți tifosi non juventinii,urăsc Juve în Italia,atâta timp cât Agnelli va fi președinte la Juve,el declarând în repetate rânduri că clubul Juventus nu reprezintă Italia ci doar pe ei .

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  04 Iunie 2017, 11:28

jucatorii lui Juve au intrat in teren cu aere si atitudine de invingatori certi, chiar si jocul le-a fost unul dispretuitor in prima repriza. si nu aveau nici un motiv sa o faca! nici un argument nu vine in sprijinul ideii ca Juve era favorita. in plus, o greseala enorma a facut si Andrea Agnelli, cel care a anuntat in aceasta saptamana o prima de 300.000 euro pentru fiecare jucator la victorie... niciodata o astfel de initiativa nu a motivat o echipa, din contra, a incarcat-o inutil. Madrid stie, ca niciun alt club, sa joace finale europene. jucatorii au demonstrat un caracter incredibil in dubla cu Bayern (dincolo de erorile de arbitraj) si in aceasta finala!

10208703700656954
Cuzdriorean Gavril  •  04 Iunie 2017, 09:54

Sa nu facem comparatii intre echipe! Juve e o echipa care cu putini ani in urma era retrogradata in ,,b,, pentru frauda sportiva,castiga numai in Italia ,cu arbitrii,care dupa cariera lor mafiota toti au ,,concesionarii,,FIAT sponsor JUVE ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează