INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ROMA - BARCELONA 0-1

FOTO Românca MVP în Roma - Barcelona » Duel în Champions League cu 40.000 de oameni în tribune

Camelia Ceasar, în poarta Romei la meciul cu Barcelona +20   FOTO
Camelia Ceasar, în poarta Romei la meciul cu Barcelona

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 12:36 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 14:57

Miercuri seară, AS Roma și Barcelona s-a duelat în turul sferturilor UEFA Champions League, la fotbal feminin. Echipa catalană s-a impus cu 1-0. În poarta italiencelor s-a aflat Camelia Ceasar (25 de ani), jucătoare care face parte din lotul naționalei României, și care e lăudată pentru cele 9 intervenții salvatoare. 

Pe Olimpico, în fața a 40.000 de oameni, o asistență record pentru Italia, formația blaugrana a reușit să ia prima opțiune la calificare, grație golului marcat de Salma Paralleulo, în minutul 34.

+16 FOTO

În partida din Liga Campionilor au fost implicați mai muți reprezentați ai României. Duelul a fost condus de Iuliana Demetrescu, în timp ce Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă au fost la cele două tușe. Iar în camera VAR s-au aflat Ovidiu Hațegan și Horațiu Feșnic.

Camelia Ceasar, 9 parade în poarta Romei contra Barcelonei

Buturile formației din Roma a fost apărate de Camelia Caesar, o româncă de 25 de ani, care este convocată în mod constant la naționala României.

Deși echipa ei a pierdut, Camelia Ceasar a reușit un meci excelent, reușind 9 intervenții salvatoare.

„A fost o noapte magică. Vrem să le mulțumim tuturor celor care au venit pe Stadio Olimpico să ne susțină! Suntem mândre de ceea ce s-a realizat în seara aceasta, pentru noi este o noutate și am avut mari emoții! Știam că Barcelona este o echipă puternică, dar pe măsură ce-am intrat în meci și au trecut minutele, am adunat din ce în ce mai mult curaj și am încercat să întoarcem jocul în favoarea noastră!”, a spus Camelia, potrivit frf.ro.

Camelia Ceasar este născută în Bacău, fiind stabilită în Italia de 20 de ani. Și-a început cariera la juniorii lui Torino, ulterior trecând pe la Brescia și AC Milan. 

La Roma a ajuns în vara lui 2019, fiind decisivă în câștigarea Cupei Italiei, în 2021. Ea a salvat două lovituri de departajare, fiind numită jucătoarea meciului.

+16 FOTO

Citește și: 

Incredibil! Au mințit ungurii?! FRF a întrebat UEFA și a publicat răspunsul: „Considerăm că Federația Maghiară de Fotbal a greșit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Martie 2023, 17:47

...*** ?...*** ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

traian_v
traian_v  •  22 Martie 2023, 15:59

Macar nu are tatuaje fata asta... Cel putin la vedere ;)

brentford
brentford  •  22 Martie 2023, 14:21

"Românca MVP în Roma - Barcelona" - "La Roma a ajuns în vara lui 2019, fiind decisivă în câștigarea Cupei Italiei, în 2021. Ea a salvat două lovituri de departajare, fiind numită jucătoarea meciului." -Se numeste dezinformare,titlu mincinos!!! Nu-i nimic,Andra Mocanu mai pune de un "articol sportiv". Geambasule,nu ti-e rusine sa lucrezi pentru fituica asta ordinara? Din scandaluri,clickbait,siliconate si botoxate,google translate si zvonuri neconfirmate nu ne mai scoateti! Sa va fie rusine,bai ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează