INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL MADRID, MIERCURI, 21:45, DOLCE 1, GSP.RO

Căpitanul lui Bayern, bântuit de ultimele confruntări cu Real Madrid: "Asta trebuie să evităm"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 15:55

Phillip Lahm, căpitanul lui Bayern, a prefațat duelul cu Real Madrid din sferturile de finală ale Ligii Campionilor și a rememorat "dubla" din sezonul 2013-2014, când bavarezii au fost eliminați de spanioli în semifinalele competiției.

La meciul tur din acea manșă, Real Madrid s-a impus pe teren propriu cu 1-0, grație unui gol marcat de Benzema pe contraatac, deși Bayern a fost echipa care a avut posesia.

"Fiecare trebuie să fie la cel mai înalt nivel pentru că jucăm împotriva unei echipe de clasă, care are fotbaliști de valoare pe fiecare post. Echipa a trebuit să învețe că uneori rivalul are posesia. Trebuie să evităm acțiunile lor de contraatac", a spus fundașul german, citat de Marca.

  • Meciul tur dintre Bayern și Real Madrid, din sferturile de finală ale Ligii, se va juca miercuri, de la ora 21:45. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Dolce Sport 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează